• Головна
  • В’язні Збаразької колонії показали, що б вони хотіли їсти і як треба готувати
11:00, 22 жовтня 2015 р.

В’язні Збаразької колонії показали, що б вони хотіли їсти і як треба готувати

В установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області проведено кухарський конкурс серед осіб позбавлених волі.
Складався він з двох частин: теоретичної, де засуджені мали показати теоретичні знання з основ безпеки праці, товарознавства харчових продуктів, санітарії, гігієни та практичної частини.
В кожній установі компетентне журі оглядали приготовлені страви, а конкурсанти розповіли про технологію їх приготування.
Засуджені представили свої кулінарні шедеври які виглядали надзвичайно оригінально та смачно.
Думки членів журі, щодо визначення переможця в Збаразькій виправній колонії (№ 63) були різними, бо конкурсанти ретельно підготувалися, приготували смачні страви, гарно сервірували столи. Вирішальним голос у визначені переможця був начальника Збаразької виправної колонії (№ 63) підполковника внутрішньої служби Андрія Макара.
Конкурс кухарів ще раз підтвердив, що засуджені навіть залишаючись в установах виконання покарань не втрачають своєї кулінарної майстерності та хисту приготування смачних страв, зазначає старший інспектор СР та ІЗ управління управління ДПтС України в Тернопільській області Володимир Гап.

В’язні Збаразької колонії показали, що б вони хотіли їсти і як треба готувати, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#колонія
Оголошення
live comments feed...