В установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області проведено кухарський конкурс серед осіб позбавлених волі.
Складався він з двох частин: теоретичної, де засуджені мали показати теоретичні знання з основ безпеки праці, товарознавства харчових продуктів, санітарії, гігієни та практичної частини.
В кожній установі компетентне журі оглядали приготовлені страви, а конкурсанти розповіли про технологію їх приготування.
Засуджені представили свої кулінарні шедеври які виглядали надзвичайно оригінально та смачно.
Думки членів журі, щодо визначення переможця в Збаразькій виправній колонії (№ 63) були різними, бо конкурсанти ретельно підготувалися, приготували смачні страви, гарно сервірували столи. Вирішальним голос у визначені переможця був начальника Збаразької виправної колонії (№ 63) підполковника внутрішньої служби Андрія Макара.
Конкурс кухарів ще раз підтвердив, що засуджені навіть залишаючись в установах виконання покарань не втрачають своєї кулінарної майстерності та хисту приготування смачних страв, зазначає старший інспектор СР та ІЗ управління управління ДПтС України в Тернопільській області Володимир Гап.

IMG_0004

0352.ua

В’язні Збаразької колонії показали, що б вони хотіли їсти і як треба готувати

В установах виконання покарань управління ДПтС України в Тернопільській області проведено кухарський конкурс серед осіб позбавлених волі.
Складався він з двох частин: теоретичної, де засуджені мали показати теоретичні знання з основ безпеки праці, товарознавства харчових продуктів, санітарії, гігієни та практичної частини.
В кожній установі компетентне журі оглядали приготовлені страви, а конкурсанти розповіли про технологію їх приготування.
Засуджені представили свої кулінарні шедеври які виглядали надзвичайно оригінально та смачно.
Думки членів журі, щодо визначення переможця в Збаразькій виправній колонії (№ 63) були різними, бо конкурсанти ретельно підготувалися, приготували смачні страви, гарно сервірували столи. Вирішальним голос у визначені переможця був начальника Збаразької виправної колонії (№ 63) підполковника внутрішньої служби Андрія Макара.
Конкурс кухарів ще раз підтвердив, що засуджені навіть залишаючись в установах виконання покарань не втрачають своєї кулінарної майстерності та хисту приготування смачних страв, зазначає старший інспектор СР та ІЗ управління управління ДПтС України в Тернопільській області Володимир Гап.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!