І знову повертаємось до передсвяткових клопотів. Про те, аби наступний рік був сприятливим і багатим на хороші події, потрібно подбати заздалегіть. Прикрашаючи святковий стіл, зважте на те, яка тварина, за східним календарем, у році домінуватиме.

Наступаючий дві тисячі дванадцятий буде роком Чорного водяного дракона. Астрологи радять у новорічну ніч їсти багато зелені, м'яса, риби і забути про консерви. А медики додають: переїдання будь-якої ночі шкідливе для здоров'я.

Драконові сподобається, якщо новорічний стіл і страви будуть щедро оздоблені зеленню. Це може бути петрушка, кріп, селера, зелений салат, китайська капуста, огірки, зелена цибуля. Також варто приготувати побільше салатів із свіжих овочів. Під час приготування новорічних страв не варто шкодувати спецій, але міру треба знати. Драконові подобається будь-яке м'ясо, головне щоб було смачно. Риба - у будь-якому вигляді - печена, смажена, на грилі. А от на рибні консерви - табу, Дракон любить усе свіже. Обов’язковий атрибут солодкого новорічного столу дві тисячі дванадцять - торт, він має бути смачний, але легкий, з різними фруктами і ягодами. Також Драконові сподобаються різнокольорові фруктові салати та десерти з морозива. Тернополяни, з якими ми спілкувались, чимось особливим дивувати покровителя наступного року, Водяного Дракона, дивувати не збираються.

Хоча без олів'є вже мало хто уявляє новорічний стіл, проте дієтологи захоплення цим салатом не схвалюють.

- З кількох позицій він не є придатний до вживання. Інгредієнти, які входять в салат олів'є, несумісні для споживання один з другим. Тобто, цей салатє дуже важкий для травлення,- каже Оксана ОСТРОВСЬКА,  невропатолог, дієтолог, спеціаліст з гігієни харчування.

А щодо шапманського, то пити його можна, але в невеликих кількостях і лише натуральне. Закусити ігристе вино дієтологи рекомендують за кілька хвилин після вживання.

- Навіть якщо ми п'ємо справжнє шампанське, потрібно пам'ятати, що воно не поєднується з більшістю продуктів, особливо з фруктами, бо багато хто вважає ,що його потрібно вживати з фруктами,- каже Оксана ОСТРОВСЬКА.

Незалежно від того, що буде на вашому новорічному столі, головне знати міру. Аби після свята не довелось шукати лікарів.

0352.ua

Астрологи радять тернополянам у новорічну ніч їсти багато зелені, м"яса та риби

І знову повертаємось до передсвяткових клопотів. Про те, аби наступний рік був сприятливим і багатим на хороші події, потрібно подбати заздалегіть. Прикрашаючи святковий стіл, зважте на те, яка тварина, за східним календарем, у році домінуватиме.

Наступаючий дві тисячі дванадцятий буде роком Чорного водяного дракона. Астрологи радять у новорічну ніч їсти багато зелені, м'яса, риби і забути про консерви. А медики додають: переїдання будь-якої ночі шкідливе для здоров'я.

Драконові сподобається, якщо новорічний стіл і страви будуть щедро оздоблені зеленню. Це може бути петрушка, кріп, селера, зелений салат, китайська капуста, огірки, зелена цибуля. Також варто приготувати побільше салатів із свіжих овочів. Під час приготування новорічних страв не варто шкодувати спецій, але міру треба знати. Драконові подобається будь-яке м'ясо, головне щоб було смачно. Риба - у будь-якому вигляді - печена, смажена, на грилі. А от на рибні консерви - табу, Дракон любить усе свіже. Обов’язковий атрибут солодкого новорічного столу дві тисячі дванадцять - торт, він має бути смачний, але легкий, з різними фруктами і ягодами. Також Драконові сподобаються різнокольорові фруктові салати та десерти з морозива. Тернополяни, з якими ми спілкувались, чимось особливим дивувати покровителя наступного року, Водяного Дракона, дивувати не збираються.

Хоча без олів'є вже мало хто уявляє новорічний стіл, проте дієтологи захоплення цим салатом не схвалюють.

- З кількох позицій він не є придатний до вживання. Інгредієнти, які входять в салат олів'є, несумісні для споживання один з другим. Тобто, цей салатє дуже важкий для травлення,- каже Оксана ОСТРОВСЬКА,  невропатолог, дієтолог, спеціаліст з гігієни харчування.

А щодо шапманського, то пити його можна, але в невеликих кількостях і лише натуральне. Закусити ігристе вино дієтологи рекомендують за кілька хвилин після вживання.

- Навіть якщо ми п'ємо справжнє шампанське, потрібно пам'ятати, що воно не поєднується з більшістю продуктів, особливо з фруктами, бо багато хто вважає ,що його потрібно вживати з фруктами,- каже Оксана ОСТРОВСЬКА.

Незалежно від того, що буде на вашому новорічному столі, головне знати міру. Аби після свята не довелось шукати лікарів.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Оголошення
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!