За тиждень новорічних свят українці з'їдають 40-денну норму м'яса, від якого вони відмовляються в період посту перед різдвяними святами.

Виробники підрахували, що скорочення продажів м'яса і м'ясних виробів в листопаді-першій половині грудня повністю компенсується зростанням продажів в останній тиждень року. За даними Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу", до 40% витрат на новорічний стіл припадає саме на м'ясо та м'ясопродукти, при середній вартості новорічного столу 1200 гривень.

"Порівняно з минулим роком витрати у вартісному вимірі на м'ясопродукти перед Новим роком будуть практично на рівні минулого року. Найбільшим попитом у західних регіонах країни користується буженина, шинки і домашні ковбаси, а в Східних - сиров'ялені і сирокопчені ковбасні вироби", - розповіла виконавчий директор УКАБ Єлизавета Святківська.

З урахуванням передноворічного попиту, з 26 грудня почали зростати ціни на свинину, яка традиційно користується найбільшим попитом порівняно з іншими видами м'яса.



0352.ua

За новорічні свята українці з'їдають 40-денну норму м'яса

За тиждень новорічних свят українці з'їдають 40-денну норму м'яса, від якого вони відмовляються в період посту перед різдвяними святами.

Виробники підрахували, що скорочення продажів м'яса і м'ясних виробів в листопаді-першій половині грудня повністю компенсується зростанням продажів в останній тиждень року. За даними Асоціації "Український клуб аграрного бізнесу", до 40% витрат на новорічний стіл припадає саме на м'ясо та м'ясопродукти, при середній вартості новорічного столу 1200 гривень.

"Порівняно з минулим роком витрати у вартісному вимірі на м'ясопродукти перед Новим роком будуть практично на рівні минулого року. Найбільшим попитом у західних регіонах країни користується буженина, шинки і домашні ковбаси, а в Східних - сиров'ялені і сирокопчені ковбасні вироби", - розповіла виконавчий директор УКАБ Єлизавета Святківська.

З урахуванням передноворічного попиту, з 26 грудня почали зростати ціни на свинину, яка традиційно користується найбільшим попитом порівняно з іншими видами м'яса.



Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!