Відома тернопільська журналістка поділилася унікальним рецептом паски

Відома тернопільська журналістка та блогерка Наталія Литвин у соцмережах поділилась унікальним рецептом паски.

Дівчина запевняє, що випічка виходить дуже смачна, м’яка, розсипчаста та довго не черствіє.

Рецепт:

Нагріваємо молоко до 40-45 градусів та заливаємо ним дріжджі, перемішуємо до розчинення (можна брати і сухі дріжджі (в 3 рази менше), але для пухкої пасочки краще пресовані)

Збиваємо жовтки з цукром в густу масу

Збиваємо білки з щіпкою солі в щільну піну до піків

Перемішуємо до однорідності і поступово додаємо просіяну муку, місимо тісто

Вкінці додаємо розтоплене масло,олію та родзинки / цукати.

Потрібно дуже добре вимісити тісто. Спочатку буде здаватися, що воно надто рідке, але чим менше муки, тим вище підніметься паска і буде пухкіша. Тому муки підсипаємо по мінімуму і просто місимо. Коли вимісили,залишаємо в теплі підійти 1-2 години

Формочки змащуємо маслом. Можна пекти як в металевих і силіконових, так і в паперових. Коли мені бракує форм,печу в металевих радянських кружках.

У кожну форму кладемо тіста на УВАГА!!! 1/3. Не більше, тому що воно дуже виросте.

Залишаємо тісто у формах ще на 1-2 години,щоб добре виросло. Якщо немає теплого місця, кладемо у духовку на 30-40 градусів. Змащуємо верх збитим жовтком.

Випікаємо 30 хвилин при 180 градусах (Режим духовки верх-низ). У процесі випікання потрібно буде накрити пасочки фольгою глянцевою стороною догори, бо вона швидко стане румяною і може зверху пригоріти.

Для глазурі:

150 г цукрової пудри та одне яйце

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку

Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!