Тернополянина визнали одним із кращих кухарів телевізійного проекту “МастерШеф-2”(ФОТО)

Тернополянину Барилку Віталію 23 роки. Він бере участь у телевізійному проекті “МастерШеф-2”, який проходить на загальнонаціональному  телеканалі України “СТБ”. Про цікавинки участі у телевізійному проекті розповів Віталій кореспондентам 0352.com.ua.

Віталій закінчив у Тернополі економічний університет зі спеціальності “банківська справа”. На даний час працює в банку на посаді менеджера з роботи з фізичними особами. Він спеціальної освіти, пов’язаної з кулінарією не здобував.

– Моя участь у цьому проекті вийшла спонтанно. Я заповнив заявку на сайті “СТБ”. Якщо чесно, не думав, що стану учасником цього проекту, але до мене подзвонили з телеканалу і запросили на конкурс. Для того, щоб показати свої кулінарні здібності мені треба було зготувати страву і розказати, як я готував. Подумав, що такий шанс дається один раз в житті і вирішив скористатися ним. Кастинг пройшов у Києві. Через два тижні до мене подзвонили і сказали: “Ми вас вітаємо! Ви потрапили в топ 100 кращих поварів-аматорів України”. Після цього знову запросили на кастинг. Я поїхав. Нам привезли картоплю. Кожен з нас мав нарізати картоплю двома способами – по-нашому це соломка груба  і кубиками. Суді ходили і дивилися, в кого яка техніка ліпше виходить. За результатами кастингу я потрапив до 50 кращих поварів-аматорів України. Після цього був ще конкурс, на якому я готував фаршировану курячу грудинку з грибами, сиром і салатом. Знову ж таки судді оцінили нашу роботу і я увійшов вже до 35 кращих кухарів-аматорів України.

– Ви були поділені на команди?

– Так. Після цього конкурсу нас поділили на п’ять команд. Ми мали приготувати ресторанну страву. Я і моя команда приготували овочі і гриль, стейк з соусом “Башамель”. Нам пощастило, бо з інших команд “вилітали” по двоє, по троє учасників, а наша команда повним складом увійшла до 20 кращих кухарів-аматорів України.

– Наскільки ми знаємо, ви були капітаном команди.

– Так. Багато хто хотів стати командиром. Ним можна стати тоді, коли виграєш у конкурсі “краща страва”. Не кожен з учасників проекту мав номінацію “краща страва”. В мене була така номінація. У кожній передачі є конкурси і визначають кращу страву. Хто готує кращу страву, той є командиром групи. Це не всім вдавалося. Я один з тих, кому вдавалося зробити кращу страву і бути в номінації “краща страва”.

 – Де ви навчилися так добре готувати?

– Мені змалечку мама прищепила любов до готування, вона  шеф-повар. Багато вчився від неї. Судді сказали до мене: “Віталій, у вас є кулінарний талант. Талант і любов до приготування має бути всередині людини. Оскільки у вас є, ми можемо  навчити вас і зробити з вас шеф-повара”. Я люблю готувати. Я готую вдома, готую для колег на роботі. Це моє хобі.

– Яку страву ви найбільше любите готувати?

– Будь-які продукти в руках людини, яка вміє готувати завжди вийдуть смачними. Я найбільше люблю готувати рибу.

– Які практичні навички освоїли під час цього проекту?

– На проекті я для себе відкрив понад 100 соусів для будь-якої страви – до м’яса, до морепродуктів. З нами проводили майстер-класи. Ми мали зробити страву з компонентів, які не поєднуються. Цікаво,  коли маєш якісь продукти, не знаєш що з ними робити, а треба робити страву. Врешті вона виходить смачною. Я дізнався про багато нових рецептів, заправок, до того знав тільки банальні рецепти.

Проект ще транслюється на телеканалі “СТБ”.  Переможець отримає півмільйона гривень і навчання у найвідомішій школі Франції “Le Cordon Bleu”. Редакція сайту “0352.com.ua” бажає Віталію успіху і перемоги.

 2

 3

 4

 6

 5Тамта ҐУҐУШВІЛІ, фото СТБ

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку

Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!