Страву з дикого кабана, принесли сьогодні на кастинг шоу “Мастер шеф” у Тернополі. Також, як кажуть організатори кастингу, було дуже багато чоловіків, жіночок за 50 та студентів, яким тільки виповнилось 18.

Кастинг на кулінарне шоу відбувся у приміщенні лялькового театру. Реєстрували людей учасники другого сезону шоу Віталій Барилко та Оксана Назарчук.

Для того, щоб пройти у наступний етап шоу, потрібно заповнити заяву на сайті каналу СТБ та принести страву на дегустацію. У кімнаті, куди запускають учасників по одному, з ними працюють журналісти та фуд-продюсери. Людину питають про те, чи бачила вона програму, для чого це їй потрібно, як Мастер шеф може змінити її життя, що готує та полюбляє готувати. Після цього принесену страву знімають на камеру та дегустують. Якщо учасник сподобався суддям, йому телефонують та запрошують на наступний етап. Якщо дзвінка немає – ви не потрапили в шоу.

- Багато дуже людей прийшло сьогодні в Тернополі. Не можу сказати точну кількість. Але, щоб ви собі уявили, у нас працюють дві кімнати, куди приходять учасники, відповідно там ми їх записуємо. Це триває до 10 хвилин, людина розказує про себе, навіщо вона прийшла і от уявіть собі постійно йдуть люди, люди, люди,   – розповідають ДОБІ організатори кастингу.

На відбір прийшли тернополяни різного віку. Студенти, яким тільки виповнилось 18 років, є багато людей старшого віку, чоловіки.

- Сьогодні була жінка старша 50 років. Також приходять молоді мами, домогосподарки, багато чоловіків, – кажуть організатори.  - Приносять нам на дегустацію різні страви. Була сьогодні і риба, телятина, навіть страва з дикого кабана, молоді дівчата приносили десерти, були кекси, чізкейки, торти шоколадні. От чого не було, так це перших страв. Можливо, це пов’язано з тим, що незручно транспортувати чи важко презентувати. Тому тернополяни, які ще хочуть пройти кастинг у інших містах мають маленьку підказку.

Цікаво, що є люди, які приходять на кастинг уже четветий рік поспіль. Тернопіль також має таких учасників. За словами організаторів, кожного року на кастинг приходить одна тернополянка, яка хоч кожного року і удосконалює свою майстерність та приносить все цікавіші страви, проте поки що у шоу не потрапила.

Тривав кастинг сьогодні до 19:00. До березня учасникам повідомлять результат та запросять до Києва. Побачити новий сезон шоу по телебаченню можна буде в кінці серпня.

0352.ua

Страву з дикого кабана, принесли сьогодні на кастинг шоу “Мастер шеф” у Тернополі

Страву з дикого кабана, принесли сьогодні на кастинг шоу “Мастер шеф” у Тернополі. Також, як кажуть організатори кастингу, було дуже багато чоловіків, жіночок за 50 та студентів, яким тільки виповнилось 18.

Кастинг на кулінарне шоу відбувся у приміщенні лялькового театру. Реєстрували людей учасники другого сезону шоу Віталій Барилко та Оксана Назарчук.

Для того, щоб пройти у наступний етап шоу, потрібно заповнити заяву на сайті каналу СТБ та принести страву на дегустацію. У кімнаті, куди запускають учасників по одному, з ними працюють журналісти та фуд-продюсери. Людину питають про те, чи бачила вона програму, для чого це їй потрібно, як Мастер шеф може змінити її життя, що готує та полюбляє готувати. Після цього принесену страву знімають на камеру та дегустують. Якщо учасник сподобався суддям, йому телефонують та запрошують на наступний етап. Якщо дзвінка немає – ви не потрапили в шоу.

- Багато дуже людей прийшло сьогодні в Тернополі. Не можу сказати точну кількість. Але, щоб ви собі уявили, у нас працюють дві кімнати, куди приходять учасники, відповідно там ми їх записуємо. Це триває до 10 хвилин, людина розказує про себе, навіщо вона прийшла і от уявіть собі постійно йдуть люди, люди, люди,   – розповідають ДОБІ організатори кастингу.

На відбір прийшли тернополяни різного віку. Студенти, яким тільки виповнилось 18 років, є багато людей старшого віку, чоловіки.

- Сьогодні була жінка старша 50 років. Також приходять молоді мами, домогосподарки, багато чоловіків, – кажуть організатори.  - Приносять нам на дегустацію різні страви. Була сьогодні і риба, телятина, навіть страва з дикого кабана, молоді дівчата приносили десерти, були кекси, чізкейки, торти шоколадні. От чого не було, так це перших страв. Можливо, це пов’язано з тим, що незручно транспортувати чи важко презентувати. Тому тернополяни, які ще хочуть пройти кастинг у інших містах мають маленьку підказку.

Цікаво, що є люди, які приходять на кастинг уже четветий рік поспіль. Тернопіль також має таких учасників. За словами організаторів, кожного року на кастинг приходить одна тернополянка, яка хоч кожного року і удосконалює свою майстерність та приносить все цікавіші страви, проте поки що у шоу не потрапила.

Тривав кастинг сьогодні до 19:00. До березня учасникам повідомлять результат та запросять до Києва. Побачити новий сезон шоу по телебаченню можна буде в кінці серпня.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!