Для тернополян, які люблять ковбасу

За період з 1 січня 2011 по 1 квітня 2011 року випробувальною лабораторією “Тернопільдержстандарту” було перевірено більш як 400 зразків харчової продукції і сільськогосподарської сировини та 157 зразків продукції промислової групи згідно затвердженої галузі акредитації.

Більше 15% від загальної кількості зразків харчової продукції було забраковано. Ця продукція не відповідала  вимогам нормативних документів за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками.

Ковбаси, фарші та м’ясні вироби були забраковані за: виглядом фаршу на розрізі, перевищеним вмістом вологи, використанням замінників м’яса (борошна, крохмалю тощо),  кулінарні та кондитерські вироби бракувалися через перевищений вміст вологи, занижений вміст жиру та цукру, різні види борошна та круп  не відповідали вимогам стандартів через незадовільний  зовнішній вигляд, порушення щодо крупності  помелу, перевищений вміст смітної домішки, занижений вміст клейковини (стосовно  борошна),  риба та рибні продути – через перевищений  вміст вологи, молочні продукти   не відповідали стандартам через перевищений вміст вологи, занижений вмісту жиру, а також були фальсифіковані жирами немолочного походження, плодоовочева продукція – занижений вміст жиру та сухих речовин, харчові концентрати – за мікробіологічними показниками.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку

Новини компаній
17:05, Сьогодні
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!