На зустрічі Нового року у ресторанах і нічних клубах Тернополя тішитимуть шоколадними та алкогольними фонтанами, Дідом Морозом, стриптизом, фаєр-шоу та гуртом темношкірих виконавців.

Вільних місць для новорічного святкування у тернопільських закладах ще є достатньо. Ціни коливаються від 250 до 500 гривень з людини.

Пропозиції тернопільських закладів громадського харчування вивчала кореспондент “20 хвилин”.

Вибір страв у кафе та ресторанах – величезний. У деяких закладах його сформують за бажанням клієнтів, але в більшості є затверджений стандарт. У меню входять гарячі і холодні закуски, перші страви, фрукти, фуршетні столи.

- Я уже минулого року святкувала Новий рік у “Тернозаврі”, і тепер знову планую зустрічати у ресторані, адже так весело, – розповідає тернополянка Наталія Топорницька. – Для мене Новий рік – передусім не родинне свято, а свято друзів. Головне, щоб була гарна компанія.

У нашому місті, каже вона, є широкий вибір ресторанів, де можна гарно відзначити це свято.

Для новорічного святкування тернопільські ресторани переважно складають спеціальне меню. Цього року вони обіцяють потішити тернополян печеною індичкою, фаршированою свининою із чорносливом, екзотичними морепродуктами, оригінальними салатами, стравами з мангалу. У ресторані “Галич” зроблять шоколадний фонтан, а в ресторані “Наталі” – алкогольний. З цього фонтану витікатиме шампанське, мартіні і сік. Разом ці напої утворюватимуть алкогольний коктейль для гостей.

Проте є заклади, які дозволяють клієнтам самостійно вибрати асортимент страв. Такий підхід до клієнта вважають демократичним, адже відвідувачам не нав’язують меню, а дають можливість їсти у Новий рік лише те, що їм смакує.

Алкоголь переважно входить в ціну замовлення. Проте у всіх закладах він різний, тому потрібно заздалегідь узгодити кількість пляшок і асортимент напоїв, які будуть на вашому столі. У більшості ресторанів також дозволяють при повному замовленні брати із собою додатково алкоголь чи якісь продукти.

Щодо розважальної частини, то, окрім стандартної живої музики та Діда Мороза зі Снігуронькою, більшість закладів пропонують і оригінальніші варіанти. У концерт-холі Holiday гостей тішитимуть у новорічну ніч навіть жіночим та чоловічим стриптизом. Також там же і в ресторані “Едем” влаштують вогняні шоу, у “Галичі” та “Тропіку” виступатимуть гурти із темношкірими виконавцями. Також усюди буде багато конкурсів та сюрпризів. Наприклад, у ресторані “Гаїті” всім присутнім роздаватимуть по шматку пирога, у якому буде захована копійка.

- Тому, хто її знайде у новорічну ніч, буде щастити протягом усього року, – каже власник закладу Леся Олійник. – Крім того, ця людина отримає подарунок.

У всіх ресторанах та нічних клубах запевняють, що сумувати гостям не доведеться.

Проте деякі розважальні заклади міста на Новий рік не працюватимуть. У них можна буде лише замовити місця на корпоративну вечірку. Це зокрема ресторани “Орфей”, “Братислава”, “Хутір”, “777”, “Зорепад”. Також корпоративні святкування організують і всі інші кафе та ресторани. Такий бенкет обійдеться від 150 до 280 гривень за особу. Розважальна програма та меню у них дещо скорочені порівняно з новорічними. Але Дід Мороз зі Снігуронькою будуть. Та місця слід замовляти якомога швидше, адже передноворічні дні уже в більшості закладів зайняті. Найбільше “розбирають” – 27, 28, 29, 30 грудня. У більшості ресторанів на ці дні залишилося дуже мало місць.

0352.ua

Чим ресторани і нічні клуби Тернополя тішитимуть в новорічну ніч

На зустрічі Нового року у ресторанах і нічних клубах Тернополя тішитимуть шоколадними та алкогольними фонтанами, Дідом Морозом, стриптизом, фаєр-шоу та гуртом темношкірих виконавців.

Вільних місць для новорічного святкування у тернопільських закладах ще є достатньо. Ціни коливаються від 250 до 500 гривень з людини.

Пропозиції тернопільських закладів громадського харчування вивчала кореспондент “20 хвилин”.

Вибір страв у кафе та ресторанах – величезний. У деяких закладах його сформують за бажанням клієнтів, але в більшості є затверджений стандарт. У меню входять гарячі і холодні закуски, перші страви, фрукти, фуршетні столи.

- Я уже минулого року святкувала Новий рік у “Тернозаврі”, і тепер знову планую зустрічати у ресторані, адже так весело, – розповідає тернополянка Наталія Топорницька. – Для мене Новий рік – передусім не родинне свято, а свято друзів. Головне, щоб була гарна компанія.

У нашому місті, каже вона, є широкий вибір ресторанів, де можна гарно відзначити це свято.

Для новорічного святкування тернопільські ресторани переважно складають спеціальне меню. Цього року вони обіцяють потішити тернополян печеною індичкою, фаршированою свининою із чорносливом, екзотичними морепродуктами, оригінальними салатами, стравами з мангалу. У ресторані “Галич” зроблять шоколадний фонтан, а в ресторані “Наталі” – алкогольний. З цього фонтану витікатиме шампанське, мартіні і сік. Разом ці напої утворюватимуть алкогольний коктейль для гостей.

Проте є заклади, які дозволяють клієнтам самостійно вибрати асортимент страв. Такий підхід до клієнта вважають демократичним, адже відвідувачам не нав’язують меню, а дають можливість їсти у Новий рік лише те, що їм смакує.

Алкоголь переважно входить в ціну замовлення. Проте у всіх закладах він різний, тому потрібно заздалегідь узгодити кількість пляшок і асортимент напоїв, які будуть на вашому столі. У більшості ресторанів також дозволяють при повному замовленні брати із собою додатково алкоголь чи якісь продукти.

Щодо розважальної частини, то, окрім стандартної живої музики та Діда Мороза зі Снігуронькою, більшість закладів пропонують і оригінальніші варіанти. У концерт-холі Holiday гостей тішитимуть у новорічну ніч навіть жіночим та чоловічим стриптизом. Також там же і в ресторані “Едем” влаштують вогняні шоу, у “Галичі” та “Тропіку” виступатимуть гурти із темношкірими виконавцями. Також усюди буде багато конкурсів та сюрпризів. Наприклад, у ресторані “Гаїті” всім присутнім роздаватимуть по шматку пирога, у якому буде захована копійка.

- Тому, хто її знайде у новорічну ніч, буде щастити протягом усього року, – каже власник закладу Леся Олійник. – Крім того, ця людина отримає подарунок.

У всіх ресторанах та нічних клубах запевняють, що сумувати гостям не доведеться.

Проте деякі розважальні заклади міста на Новий рік не працюватимуть. У них можна буде лише замовити місця на корпоративну вечірку. Це зокрема ресторани “Орфей”, “Братислава”, “Хутір”, “777”, “Зорепад”. Також корпоративні святкування організують і всі інші кафе та ресторани. Такий бенкет обійдеться від 150 до 280 гривень за особу. Розважальна програма та меню у них дещо скорочені порівняно з новорічними. Але Дід Мороз зі Снігуронькою будуть. Та місця слід замовляти якомога швидше, адже передноворічні дні уже в більшості закладів зайняті. Найбільше “розбирають” – 27, 28, 29, 30 грудня. У більшості ресторанів на ці дні залишилося дуже мало місць.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Оголошення
Розмістити оголошення у цьому блоці Додати
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!