23-24 червня в КолЄжанка Кав'ярня Кондитерська відомий кондитер, фанат своєї справи Viktoria Golovashevych представить свою авторську програму «Торти і тістечка».
Протягом двох днів ми будемо готувати:
Морквяне тістечко
Тістечко «Lilac & green»
Мусовий торт «Чоу-чоу»
Мусовий торт «Полуничний поцілунок»
Тістечко «Ніжність»
Тарта «Кармеліта»
Неймовірне поєднання смаків, текстур і оригінальна подача десертів!
Десерти, представлені на майстер-класі, дозволять вам дізнатися особливості і нюанси:
• приготування бісквітів, мусів, начинок, глазурі
• на що звернути увагу при створенні різних текстур десертів, щоб тістечко було ніжне, але тримало свою форму
• як вдало поєднати смаки
В програмі передбачена робота з декоруванням десертів:
 ідеальна глазур без бульбашок
 коротка інформація про темперування шоколаду
 нюанси роботи з шоколадним декором
 прості, але ефектні шоколадні декори, які вам легко буде повторити вдома
 «квітковий декор» без використання шоколаду
Використовуємо тільки натуральні продукти!
Вартість дводенного майстер-класу – 2000 грн. 
Вартість одноденного майстер-класу – 1200 грн.
Не пропустіть можливість долучитися до високого кондитерського мистецтва! 
Вікторія Головашевич, шеф-кондитер Центру кондитерського мистецтва в м.Харків, асистент кафедри харчових технологій Харківського державного університету харчування і торгівлі. В 2015р. – викладач базового вечірнього кондитерського курсу в Київській міжнародній кулінарній академії. Автор тематичних майстер-класів і вебінарів з кондитерського мистецтва. До кінця 2014 р. – власник і кондитер в Кондитерській майстерні з приготування тортів на замовлення.
Автор кулінарного блогу kinda-cook.livejournal.com
Срібний призер Міжнародного кулінарного конкурсу «AgroCookFest 2016»
Профільна освіта: 
Harvard University (2013-2014) курс: Science and Cooking – From Cuisine to Soft Matter Science, Кембрідж (Масачусетс)
Харківський державний університет харчування і торгівлі (2015-2016) по спеціальності Технолог харчової промисловості
Практичне навчання в чемпіонів світу і Франції з кондитерського мистецтва - Guillaume Mabilleau, Patrick Casula, Quentin Bailly, Yann Brys, а також Emmanuel Hamon.