Тернопільські пекарі готуються до Великодня

На прилавках тернопільських магазинів з’явилися нова прикрашена, різнобарвна випічка - пекарі готуються до Великодня. Майстри намагаються зацікавити покупців новими цікавими виробами. - Раніше до свят люди купували більш традиційні хлібні вироби. Нині покупці стали більш вибагливі. Тому намагаємося різноманітнити асартимент. Зараз кожна випічка – яки витвір мистецтва, - каже Галина Ніконова, працівниця кондитерського дому. - Багато робимо для дітей, бо для них Великдень - це веселе і смачне свято. Тому солодку випічку прикрашаємо різноманітними цікавинками.Також у продажу можна знайти і сирний калач. Виглядає так як звичайний, але всередині начинений соленим сиром. А ще кекс пасхальний з курагою, родзинками, прикрашені мастикою, мафени з шоколадом тощо.