Піцайола з Чорткова Віталій Колошиць представив Україну на міжнародному фуд фестивалі у Бельгії. Виручені кошти із заходу були передані на благодійність.
Про перебіг фестивалю Віталій написав на своїй стоірнці в Фейсбуці.
"Дуже достойно представили нашу країну національними стравами.
Приготували та продали близько 600 порцій борщу, 300 порцій дерунів з підливою з лісових грибів, 300 порцій вареників зі сметаною, 300 порцій ребер в сливовому соусі bbq, 200 тарталеток з сирно-яєчною начинкою, 20кг печеної буженини, 100 порцій форшмаку в профітролях, 100 вергунів з йогуртовою пудрою!!!
Момент коли бельгієць наминає деруни з борщем і вся борода в сметані і при цьому він прицмакує і щось говорить по-французьки я вважаю захоплюючим. Сотні слів дякую, сотні слів хвальби смачно, та сотні приємно вражених іноземців від смаку нашої кухні!!!", – поділився враженнями Колошиць.
ПідписуйтесянанашТелеграм-канал, дебагатоцікавихновин, фототавідео!https://t.me/ternopil0352