Тірамісу – дуже смачний і ніжний десерт, який можна готувати з різними смаками, але в класичному варіанті він готується з кавою. Але, крем для десерту завжди залишається незмінним – маскарпоне і вершки.
"Домашній тірамісу": з'явився неповторний рецепт найсмачнішого десерту без випічки та тіста (ФОТО)
21:17, 24 серпня
Суспільство Домашній тірамісу
Як інформує "OBOZ.UA", кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного і соковитого тірамісу, з кавою і какао.
Рецепт десерту
Інгредієнти:
250 г. маскарпоне 50 г. цукрової пудри 250 г. 33% вершків 250 г. печива савоярді 400 мл. кави какао крем-сир
Спосіб приготування:
1. Крем: у маскарпоне додаємо цукрову пудру і збиваємо до однорідності. Холодні, жирні вершки збиваємо до стоячих піків і додаємо до сирної маси. Перемішуємо за допомогою лопатки до однорідності.
Крем для десерту
2. Заварюємо запашну каву і занурюємо в неї на 1-2 секунди печиво савоярді, викладаємо його на дно форми і змащуємо шаром крему.
Печиво савоярді
3. Далі йде знову шар печива і крем, посипаємо какао і даємо постояти 1-2 години в холодильнику.
Готовий десерт