Як зробити яєчню ідеальною: один простий секрет від відомих кулінарів

Яєчня – це сніданок, який обожнюють мільйони, але кулінарна експертка Мелісса Кларк має одну цікаву пораду. Додавши свіжі трави на сковороду, ви зможете перетворити цю страву на справжній гастрономічний шедевр з хрусткою текстурою та насиченим ароматом.

Хоча яйця і самі по собі дуже смачні в традиційному виконанні, чому б не поекспериментувати, розширити смакову палітру і трохи побалувати рецептори? Авторка кулінарних книжок і колумністка The New York Times Мелісса Кларк у своїй книжці Dinner: Changing the Game називає додавання свіжих трав на сковорідку "геніальним" кулінарним лайфхаком, пише Express.

Для початку, коли олія достатньо розжарилася, посипте в сковороду свіжі трави, а потім одразу розбийте яйця просто зверху. Трави не тільки наповнять олію ароматом, а й стануть хрусткими, додавши яєчні ту саму ідеальну текстуру.

Кларк зазначає, що особливо добре підходить свіжа шавлія, а інші кулінари обирають, наприклад, петрушку, яка надає яйцям неймовірно свіжого смаку.

Часто також використовують кінзу, базилік, естрагон, розмарин та орегано - головне, не забудьте прибрати трави перед подачею, адже самі по собі вони навряд чи будуть апетитними.