Українці полюбляють готувати, то ж завжди шукають найкращі рецепти. Кулінарний сайт Shuba оприлюднив саме такий рецепт котлет із булгуру і картоплі.
Як інформує "Бульвар", інгредієнти страви наступні:
- 100 г булгуру;
- чотири картоплини;
- одне яйце;
- 1 ст. л. борошна;
- 50 г зеленої цибулі;
- 3 ст. л. панірувальних сухарів;
- 1 ст. л. солі; 40 мл олії.
Приготування
- Зробіть із відвареної картоплі пюре і змішайте з відвареним булгуром.
- Дрібно наріжте зелену цибулю і додайте в суміш.
- Вбийте туди яйце, додайте борошно, посоліть і перемішайте.
- Мокрими руками сформуйте котлети й обкачайте їх у панірувальних сухарях.
- Обсмажте вироби на олії до золотавого кольору, по три-чотири хвилини з кожного боку.