Унікальний рецепт капусти розкрив для українців відомий український ресторатор Євген Клопотенко: чоловік пояснив, як заквасити капусту за три дні.
Як інформує "Бульвар", за словами ресторатора, це найшвидший, найкрутіший і найпрокачаніший рецепт приготування квашеної капусти.
Продукти:
- 2–2,5 кг капусти;
- три лаврові листи;
- морква;
- 2 ст. л. солі;
- 1,5 л води.
Приготування
- Нашаткуйте капусту й натріть на тертці моркву.
- Перемішайте.
- У воду додайте сіль.
- Поставте на плиту й нагрійте воду, щоб сіль повністю розчинилася у воді.
- Після цього розсіл має охолонути, інакше, якщо залити капусту гарячим розсолом, вона не закваситься.
- Щільно наповніть банку капустою.
- Залийте розсолом.
- Відтискати капусту не потрібно.
- Залиште банку з капустою за кімнатної температури.
- Банку можна накрити марлею.
- За три дні переставте капусту в холодильник, щоб зупинити процес ферментації.
- Банку накрийте капроновою кришкою.