Як проходить підготовка тернопільських біатлоністів до зимових ігор у Сочі?

Тільки й розмов, що про мир, і в Національному Олімпійському комітеті. Адже до зимових ігор у Сочі залишається менше 2-х тижнів — Олімпіада стартує 7-го лютого. А значить, прийшов час — "миритися". Ця традиція існувала ще в Давній Греції — на період Олімпіади припинялися "війни і конфлікти". Ну а українські спортсмени обіцяють не підкачати. Збірна укомплектована, форма пошита. До олімпійських Ігор у Сочі українські біатлоністки готуються у Чехії. Російська траса звичайно важча. Але до початку ігор організатори багато обіцяли виправити. — Там досить такі круті підйоми і спуски небезпечні але як ми на сьогоднішній день чули там дещо поміняли. На три метра аж опустили висоту тих підйомів, — розповідає тернополянка Олена Підгрушна. Підйом о шостій ранку. Зарядка. П'ятикілометровий спринт. Стрільба. Часовий відпочинок — і знову тренування. До кінця Олімпіади ніяких змін в режимі. А ще — дієта. У біатлоністок вона особлива. — Основне, що ми їмо перед стартами — це макарони. Від м'яса ми відмовляємося це для нас важке. Жареного також не їмо і не то шо нам неможна — організм сам відмовляється від цього, — зазначила Олена Підгрушна.