Чому тернопільська паска така дорога?

І все ж таки - цікаво, чому деякі паски такі дорогі?

Наприклад, крихітна пасочка вагою 60 грамів коштує 3,50 - 5, 50 грн.

Невже для її виготовлення витратили більше, ніж одне яйце,  більше, ніж столову ложку цукру, жиру, більше, ніж півсклянки борошна і більше 10 родзинок?

Чи собівартість пасочки збільшили енергоносії - газ та електрика, витрачені на випікання, і бензин на транспортування?

Так, зараз усе подорожчало, і все люди перед святами куплять - і молоду капусту по 27 грн./кг, і пшоно по 14 грн/кг, і крихітну пасочку по 5,50 грн. за 60 грамів. Її купить бабуся, яка не має грошей на більшу паску, її куплять, щоб покласти в дитячий кошичок.

Але все ж таки цікаво почути думку фахівців - як формується ціна на найменшу пасочку?