• Головна
  • Тернополян навчать готувати недорогі смачні страви
14:00, 23 жовтня 2015 р.

Тернополян навчать готувати недорогі смачні страви

У суботу, 24 жовтня, у «Бункермузі» рецепти простих, а головне недорогих українських страв розповість відомий телеведучий Костянтин Грубич. Початок о 17:00.
На відвідувачів чекає кулінарний майстер-клас. Телеведучий покаже, як готувати «Печеню нанизану» за рецептурою 1929 року, записаною Ольгою Франко, дружиною великого Каменяра. А ще Костя презентує свою свіженьку кулінарну книгу «Смачна країна», що вийшла у «Видавництві Старого Лева».
Вхід вільний.
Упродовж кількох років Костянтин Грубич проводив телезйомки у найвіддаленіших селах і містечках країни, досліджуючи гастрономічні особливості різних областей. Кращі кухарі, ресторатори та просто небайдужі гурмани Криму, Закарпаття, Львівщини, Донбасу, Тернопільщини, Київщини вчили ведучого готувати унікальні страви, рецептура яких передавалася з діда-прадіда.  Виявилося, українські кулінарні традиції – дуже багаті, а наша країна справді смачна! Костя жартує, що тепер навіть уві сні із заплющеними очима може розповісти, якою стравою люблять ласувати на Буковині, а яку повинна вміти готувати кожна порядна галичанка.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#страви
Останні новини
ТОП новини
Тотальне посилення мобілізації з 1 січня станеться, ТЦК піде з рейдами по чоловіків у цих 7 місць: мобілізація, повістки, ЗСУ
"ТЦК готують мобілізацію пенсіонерів, сотні тисяч літніх чоловіків із цими 3-ма професіями у списках": повістки, мобілізація
"Похолодання накриє регіон на цілий тиждень, рине снігопад": синоптики сказали, де чекати на мороз у -18 градусів (ВІДЕО)
Графік відключень струму на Тернопільщині на середу, 10 грудня
Оголошення