
11:30, 9 грудня 2015 р.
Тернопільський ресторатор здобув перемогу на всеукраїнському конкурсі
Ресторатор з Тернополя Михайло Гросуляк здобув перемогу в національному конкурсі СОЛЬ.
«Вперше заклади із нашого міста беруть участь в Національній премії», – написав на своїй сторінці в Фейсбуці напередодні оголошення результатів Михайло Гросуляк.
Мережа закладів Самогонної ресторації потрапила до фіналу.
І один із закладів там таки здобув перемогу.
Кращим рестораном української кухні 2015 року за рішенням журі Національної Ресторанної премії СОЛЬ® став ресторан Грибова хата у Буковелі.
«Головним критерієм при оцінці фіналістів у цій номінації було дотримання традицій в приготуванні і подачі українських страв», – повідомили організатори премії.
Підтримати під час нагородження Михайла Гросуляка приїхали донька та дружина.
За перемогу у конкурсі Михайло Гросуляк отримав стилізовану пательню.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...