
13:00, 30 квітня 2016 р.
Як вижити на Великдень - страви і напої, що не зашкодять
Найбільша кількість звернень у гастроентерологічні відділення лікарень припадає на Новий рік, великодні та травневі свята, - пише газета"Доброго здоров’я!".
Однак у задоволеннях відмовляти собі не варто. Важливо зменшити кількість з’їденого і не поєднувати непоєднувані продукти.
Ось кілька простих способів вийти з посту із задоволенням, але без шкоди для здоров’я.
- Всього потроху. Під час розговіння можна з’їсти всього по невеликому шматочку, щоб не навантажувати організм. Святковий стіл зазвичай складається із жирних, м’ясних і борошняних продуктів. Якщо хочеться з’їсти все – покладіть потроху всього, що хочете спробувати, собі на тарілку.
- Намагайтеся не їсти швидко. Таким чином можна все спробувати потроху і отримати задоволення від їжі.
- Прийміть ферментні препарати. Бажано, щоб це були капсули. Приймати препарат бажано перед їдою або під час обіду.
- Не присвячуйте весь святковий день їжі. Заздалегідь продумайте, чим будете займатися на Великдень. Бажано виходити з-за столу подихати повітрям, порухатися, відволіктися від поглинання їжі.
- Не запивайте їжу водою. Воду краще пити за півгодини до їди або через годину після, інакше погіршується травлення, підвищується ризик ускладнень.
Рецепти народної медицини
Листя малини – від нетравлення шлунку
Листя малини може допомогти впоратися з шлунково-кишковими проблемами, позбавивши від гастриту і нетравлення шлунку.
4 ч. л. листя малини заварюють 400 мл окропу, проціджують і п’ють по півсклянки4 рази на день.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
09:04, 17 травня
11:55, 26 травня
09:04, 17 травня
13:08, 20 травня
14:03, 19 травня
live comments feed...
Коментарі