• Головна
  • Незважаючи на провокації, ресторан «Файне місто» відкрився
16:15, 4 травня 2012 р.

Незважаючи на провокації, ресторан «Файне місто» відкрився

Файний ресторан для файних людей відкрили у Тернополі.

Для тих, хто хоче відпочити від «сірих» буднів із друзями, гучно повболівати з компанією за улюблену команду, або ж приємно провести час із родиною чи коханою людиною – завжди відчинені двері нового закладу «Файне Місто». Він розташований у приміщенні колишнього ресторану «Україна».

Наталія Гавриш, директор ТзОВ «Україна Ресторан»: «Душу люди можуть відвести люди по різних смаках, з різними бажаннями, послухати гарну музику, подивитися футбол. І все це в досить затишному інтер’єрі».

Європейський, затишний та невимушений інтер’єр приємно здивує кожного, хто завітає у «Файне Місто».

Наталія Гавриш, директор ТзОВ «Україна Ресторан»: «Якщо подивитися на наш інтер’єр, то ми трішки овернулися в минуле – на стінах намальоване наше місто, 1945-1950 рік. Можна сказати, ступили крок в минуле і ступили в майбутнє – ось це є наша родзинка».

Справжні гурмани зможуть насолодитися неповторним смаком унікальних страв, створених з любов’ю дбайливими та досвідченими кухарями.

Марія Пастирська, кухар ресторану «Файне Місто»: «І все домашнє, все з домашнього виробництва. Сьогодні закупили – сьогодні ж приготували».

Марія Пастирська – справжній майстер своєї справи. 15 років працювала у ресторані «Україна». Тепер на кухні вже «Файного Міста» разом зі своїм колективом годуватиме відвідувачів.

Марія Пастирська, кухар ресторану «Файне Місто»: «Ніхто не був звільнений. Усі, хто хотіли працювати, прийшли працювати сюди».

Асортимент у меню розрахований на різні смаки. Тут і ковбаски до пива з гірчицею, шинка з сиром у фритюрі, свинні вушка у часниковому соусі, курячі крильця із соусом барбекю, овочі гриль, різноманітні соковиті стейки, салати, супи та страви для дружньої компанії, які одному не подужати. Все це власного приготування.

Марія Пастирська, кухар ресторану «Файне Місто»: «Є ковбаски власного виробництва, є куряча ковбаска, є свинна, є гов'яжа. Їх ми самі їх робимо по спеціальному рецепту, по спеціальних закладках».

Подають у ресторані «Файне місто» страви запечені на вугіллі. Для цього на кухні розмістили спеціальну піч – такого в Тернополі раніше ще було.

Марія Пастирська, кухар ресторану «Файне Місто»: «Смак і запах – як на природі, як шашлик смажити».

Приємно поспілкуватись із друзями можна за келихом унікального пива, яке на заводі виробляють за спеціальною рецептурою – ексклюзивно для «Файного Міста».

Сергій Ревіцький, бармен ресторану «Файне Місто»: «Для цього закладу вариться спеціальне пиво за спеціальною рецептурою на заводі «Опілля». Це – тернопільське пиво, називається «Файне», спеціально для цього закладу».

Ресторан розрахований на 160 людей, тому місця вистачить усім. А дбайлива «файна команда» офіціантів та барменів не примусять вас чекати. Від нового закладу перші відвідувачі у захваті - інформує ІНТБ.

Марія, відвідувачка «Файного Міста»: «Мені тут дуже подобається: тут дуже гарна обстановка, тут можна проводити час, тим більше в таку спеку, а тут якраз прохолодно. Є бажання приходити – дуже гарний заклад, дуже подобається».

Іван, відвідувач «Файного Міста»: «Сучасний, дуже класний паб. Дуже подобається».

Працюватиме оновлений ресторан «Файне Місто» за незвичним графіком – до 3-ї години ночі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
ТОП новини
Військкоматів не уникне ніхто: повідомили про важливий нюанс нової хвилі мобілізації
Вражаюча карколомна ДТП: тролейбус зніс авто рятувальників і понісся тротуаром збивати перехожих (ФОТО, ВІДЕО)
"Ці чоловіки мають терміново з'явитися у ТЦК без повістки, в ухилянтів залишилося лише 10 днів": мобілізація посилюється
"Потужна гроза суне в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куде пре мороз у -5 градусів, дощ і снігопад?
Оголошення
live comments feed...