
14:30, 31 травня 2012 р.
Нас обдурюють! Вага більшості готових кулінарних страв у ресторанах Тернополя занижена
70% страв у тернопільських ресторанах готують з порушеннями. Кулінари зловживають недокладенням у страви м’яса та риби – замінюють їх хлібом.
Біля 70% від загальної кількості зразків кулінарної продукції не відповідали вимогам рецептур за такими основними показниками: занижений міст жиру, завищений міст вологи, недокладення в кулінарні страви таких компонентів, як м’ясо та риба, часткова заміна м’яса або м’ясного фаршу в страві хлібом, паніровкою та ін., вага більшості готових кулінарних страв була заниженою, – повідомляє ДП «Тернопільстандартметрологія».
ДП «Тернопільстандартметрологія» спільно з Інспекцією з питань захисту прав споживачів у Тернопільській області станом на 23 травня цього року перевірила 28 зразків кулінарної продукції різних закладів ресторанного господарства області.
Випробування проводились по визначенню фізико-хімічних показників згідно рецептур на страви.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:27
Вчора
ТОП новини
Оголошення
18:07, 28 листопада 2024 р.
live comments feed...
Коментарі