• Головна
  • Новий гастрономічний рекорд України встановили у Тернополі (фото)
16:03, 14 травня 2017 р.

Новий гастрономічний рекорд України встановили у Тернополі (фото)

Цього разу знаний ресторатор Ігор Парій приготував для містян і гостей мистецького фестивалю «Співоче поле. Тернопіль» майже 250 літрів давно забутої древньої української страви – шпундри.

– Суть рекорду навіть не в кількості порцій, а в тому, що ми приготували її вперше у сучасній Україні. Причому, з продуктів, які вирощують на теренах нашого краю, – зауважив Ігор Степанович.

Упродовж кількох годин він та відомий український журналіст і телеведучий Костя Грубич «чаклували» над велетенським казаном з м’ясом, квашеними буряками, різноманітними приправами та спеціями. За їх діями майже покроково спостерігали представники Книги рекордів України. Вони не лише фільмували весь процес, а й пересвідчувалися у натуральності кожнісінького інградієнта шпундри, який потрапляв у казан. Не виявивши жодних порушень у діях ресторатора, столичні гості зафіксували встановлення гастрономічного рекорду.

А потім шпундру змогли «зацінити» всі бажаючі – «рекордною» стравою на Співочому полі частували безкоштовно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #фестиваль #рекорд
ТОП новини
ТЦК терміново мобілізує представників 5-ти професій у першу чергу, повістки накриють цих чоловіків масово: ВЛК, штрафи
"У ТЦК сказали про категорії чоловіків, яких точно не призиватимуть з 1 квітня": мобілізують інших людей, повістки і штрафи
"ТЦК масово шукають людей з такими професіями, мобілізують навіть 50-річних чоловіків": мобілізація, повістки, штрафи
"Дим видніється з різних куточків міста": у Тернополі спалахнула сильна пожежа, оприлюднено відео очевидців (ВІДЕО)
Оголошення
live comments feed...