• Головна
  • Новий гастрономічний рекорд України встановили у Тернополі (фото)
16:03, 14 травня 2017 р.

Новий гастрономічний рекорд України встановили у Тернополі (фото)

Цього разу знаний ресторатор Ігор Парій приготував для містян і гостей мистецького фестивалю «Співоче поле. Тернопіль» майже 250 літрів давно забутої древньої української страви – шпундри.

– Суть рекорду навіть не в кількості порцій, а в тому, що ми приготували її вперше у сучасній Україні. Причому, з продуктів, які вирощують на теренах нашого краю, – зауважив Ігор Степанович.

Упродовж кількох годин він та відомий український журналіст і телеведучий Костя Грубич «чаклували» над велетенським казаном з м’ясом, квашеними буряками, різноманітними приправами та спеціями. За їх діями майже покроково спостерігали представники Книги рекордів України. Вони не лише фільмували весь процес, а й пересвідчувалися у натуральності кожнісінького інградієнта шпундри, який потрапляв у казан. Не виявивши жодних порушень у діях ресторатора, столичні гості зафіксували встановлення гастрономічного рекорду.

А потім шпундру змогли «зацінити» всі бажаючі – «рекордною» стравою на Співочому полі частували безкоштовно.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #фестиваль #рекорд
ТОП новини
"Мобілізація у вересні сягне нових масштабів, ТЦК іде шукати осіб із цими 3-ма професіями": повістки накриють навіть літніх
"ТЦК почали пакувати українців прямо на цих вулицях, шукають чоловіків однієї категорії": відстрочка не спасе, мобілізація
"ТЦК позбавить цих людей бронювання і вручить бойові повістки, осіння мобілізація посилюється": кого призвуть першими?
"Сніг і жахливе похолодання пре в цю область України, дощ і мороз вдарять у регіоні": куди суне снігопад, мороз і негода?
Оголошення