
12:00, 10 жовтня 2012 р.
Що відбувається з цінами на Тернопільському центральному ринку?
Гарбузи на Тернопільському центральному ринку можна придбати за чотири – п’ять гривень. Капуста цими днями вартуватиме до двох гривень за кілограм у сітці, а в роздріб – до трьох. Восени продовжують дешевшати й інші овочі.
«Картопля – 1 гривня 50 копійок, помідори 3 гривні 50 копійок – 6 гривень 50 копійок, огірки – 6 гривень,буряк 2 гривні – 2 гривні 50 копійок, морква 2 гривні 50 копійок – 3 гривні, цибуля ріпчаста 2 гривні – 2 гривні 50 копійок», – каже статист Тернопільського центрального ринку Наталя Гузій.
За одне домашнє яйце доведеться викласти дві гривні, хоча деякі продавці продають ще за одну гривню п’ятдесят копійок. Борошно й надалі не змінюється в ціні, як і більшість із круп, але гречка і цукор подешевшали. Кілограм цукру можна придбати за 6 гривень 50 копійок, а кілограм гречки за 9 гривень, повідомляє ІНТБ.
Вартість риби така ж, як і на минулому тижні, незмінна: за короп доведеться заплатити двадцять сім гривень, товстолобик – дев’ятнадцять, а за карась – до вісімнадцяти гривень.
Опеньки можна придбати за двадцять п’ять гривень.
Ціна м’яса залишається стабільною, у роздріб яловичина і свинина коштують в межах сорока – шістдесяти гривень, проте закупівельна ціна зросла.
«На гривню піднялася закупівельна ціна на свинину, на сьогоднішній день приймають за 28 гривень кілограм, така ж сама ціна на яловичину і телятину», – зазначила пані Гузій.
За повідомленням статиста Тернопільського центрального ринку продуктових цінових коливань на цьому тижні не очікується.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
20:31
Вчора
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...
Коментарі