
10:07, 13 січня 2020 р.
"Має смак гриба": на Тернопільщині фермери виготовляють равликову ікру (ФОТОФАКТ)
У Тернопільських селищах три фермерські родини об’єдналися і виготовляють делікатес – ікру з равликів.
Як повідомляє "Файне місто", фермери вирощують самих равликів для ресторанів і магазинів. А завдяки равликовій ікрі здобувають чимало нагород на різноманітних виставках.
Усі три родини вклали в бізнес власні кошти. Розповідають, що спочатку мальків придбали в кооперативі.
Хоча взимку молюски сплять, фермери відзначають: напередодні різдвяних свят замовлень від гурманів вистачає.
Равликова ікра, кажуть знавці, має смак гриба. Цей дієтичний продукт сприяє покращенню зору та пам’яті, запобігає захворюванням серцево-судинної системи, його можна вживати вагітним та діабетикам.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...
Коментарі