• Головна
  • Справжнісінький рекорд: учень втретє вступає до ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, аби здобути ще одну професію
16:55, 13 липня

Справжнісінький рекорд: учень втретє вступає до ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі, аби здобути ще одну професію

До Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Любомир Басюк з Михайлівки, що на Лановеччині, вступає …втретє.

Одразу після дев’ятого класу син вчительки й будівельника обрав професію «Електрогазозварник; монтажник санітарно-технічних систем і устаткувань», бо затребувана, престижна, добре оплачувана. До того ж – стипендія, безкоштовний гуртожиток, триразове харчування.

Та під час практики зрозумів – не його то покликання, тому, отримавши диплом кваліфікованого робітника, вступив до того ж училища, але вже на професію …«Кухар; бармен; офіціант; майстер ресторанного обслуговування».

«Люблю спілкуватись з людьми, люблю готувати, особливо українську та грузинську кухні, експериментувати», - зізнається.

Практика й диплом з відзнакою підтвердили: обраний шлях – його. З’явилась мрія про власний ресторан, не схожий на жоден інший в Україні. Щоб здійснити її цьогоріч …вступає до того ж училища на професію «Готельно-ресторанна справа», аби здобути диплом молодшого бакалавра й вступити одразу на другий-третій курс Західноукраїнського університету чи ТНТУ ім. Івана Пулюя та ще впевненіше рухатись до поставленої цілі. Здобуті ж уже професії електрогазозварника та монтажника санітарно-технічних систем і устаткувань вважає приємним бонусом як для майбутнього ресторатора, так і справжнього чоловіка.

За понад шість років навчання в ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі Любомир може твердо сказати: це одне з найкращих училищ на Тернопіллі. Доказ, наголошує, жоден із його одногрупників не без роботи. Те, що ти випускник саме цього навчального закладу, наче знак якості для роботодавців. І не лише в нашій області, а й в різних куточках країни.

«Тут створено всі можливості й зручності для учнів, котрі направду хочуть вчитись й отримати професію. Вчителі й майстри дають знання, що є фундаментом, а з практикою приходить досвід. Наставники завжди готові прийти на допомогу, підтримати, підказати… Таке ставлення дає відчуття великої дружньої родини, в якій тебе поважають і розуміють, - зазначає Любомир. – Приємно спостерігати за змінами, що відбуваються впродовж останнього року. Оновлюється матеріально-технічна база, змінюється підхід до методів викладу навчального матеріалу, активізувався учнівський парламент, ще багатограннішим стало дозвілля учнів, з’явилась можливість ще активніше розвивати й вдосконалювати свої творчі здібності. Це дуже важливо для молоді, що шукає і пробує себе, як я».

Тож, коли ви завершили 9-ий чи 11-ий класи та мрієте про престижну, добре оплачувану й затребувану на ринку праці спеціальність, - вступайте до ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі.

Набір здійснюється за професіями кухар, офіціант, бармен, пекар, продавець продовольчих товарів, а також електрогазозварник, монтажник санітарно-технічних систем і устаткувань, слюсар з ремонту колісних транспортних засобів, водій автотранспортних засобів категорії «В» і «С», штукатур, маляр.

Навчання – безкоштовне. Втуп – за співбесідою. Учнів забезпечують стипендією та безкоштовним гуртожитком.

Деталі за моб.: 0687290973; 0971784186.
м. Тернопіль, просп. С. Бандери, 32.

#ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі #ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі новини #вступна кампанія теронпіль,

Коментарі

Оголошення
live comments feed...