• Головна
  • Як зробити яєчню ідеальною: один простий секрет від відомих кулінарів
19:32, Вчора

Як зробити яєчню ідеальною: один простий секрет від відомих кулінарів

Як зробити яєчню ідеальною: один простий секрет від відомих кулінарів

Яєчня – це сніданок, який обожнюють мільйони, але кулінарна експертка Мелісса Кларк має одну цікаву пораду. Додавши свіжі трави на сковороду, ви зможете перетворити цю страву на справжній гастрономічний шедевр з хрусткою текстурою та насиченим ароматом.

Хоча яйця і самі по собі дуже смачні в традиційному виконанні, чому б не поекспериментувати, розширити смакову палітру і трохи побалувати рецептори? Авторка кулінарних книжок і колумністка The New York Times Мелісса Кларк у своїй книжці Dinner: Changing the Game називає додавання свіжих трав на сковорідку "геніальним" кулінарним лайфхаком, пише Express.

Для початку, коли олія достатньо розжарилася, посипте в сковороду свіжі трави, а потім одразу розбийте яйця просто зверху. Трави не тільки наповнять олію ароматом, а й стануть хрусткими, додавши яєчні ту саму ідеальну текстуру.

Кларк зазначає, що особливо добре підходить свіжа шавлія, а інші кулінари обирають, наприклад, петрушку, яка надає яйцям неймовірно свіжого смаку.

Часто також використовують кінзу, базилік, естрагон, розмарин та орегано - головне, не забудьте прибрати трави перед подачею, адже самі по собі вони навряд чи будуть апетитними.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#яєчня #ідеальна #секрет #трави
Останні новини
ТОП новини
"Могутній снігопад та жахливе похолодання всиплять вщент по цій області, в Україну пре мороз і крижаний дощ": негода іде
"ТЦК прискорює пошук і розпізнавання на вулицях однієї категорії людей, їх швидко мобілізують з 1 жовтня": мобілізація, ЗСУ
"ТЦК почали посилено підстерігати людей 5-ти категорій, названо повний перелік ознак цих осіб": мобілізація, ВЛК, повістки
Плюси і мінуси відмови від кави: експерти назвали 7 змін в організмі
Оголошення