• Головна
  • "Ці 4 секретні способи зроблять квашену капусту по-справжньому хрумкою": унікальний лайфках, як гарно квасити капусту
23:30, Вчора

"Ці 4 секретні способи зроблять квашену капусту по-справжньому хрумкою": унікальний лайфках, як гарно квасити капусту

"Ці 4 секретні способи зроблять квашену капусту по-справжньому хрумкою": унікальний лайфках, як гарно квасити капусту

Українці завжди шукають найкращі рецепт для найсмачніших страв. Оприлюднено чотири унікальних способи квасити капусту так, аби вона стала найхрумкішою з усіх можливих капустяних закусок.

Як інформує "Гордон", авторка українського YouTube-каналу про садівництво Лідія Кононенко розповіла секрети приготування неймовірно смачної та хрумкої квашеної капусти.

Блогерка порадила квасити великі головки капусти, зазначивши, що з маленьких вона буде не такою смачною.

"Головне – вгадати на сіль і взяти соковиту, велику й гарну капусту", – порадила вона.

Секрети приготування

Якщо переборщити з кількістю моркви, квашена капуста не буде білого кольору. На 1 кг капусти треба взяти 20 г солі.

Якщо додати 15 г, така капуста дуже швидко прокисне.

Якщо нашатковану капусту сильно притиснути, перемішуючи з морквою і сіллю, вона не хрумтітиме.

Перемішувати потрібно без зусиль. Поки капуста кваситься, її потрібно обов'язково проколювати ножем або дерев'яними шпажками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Квашена #капуста #рецепт
Останні новини
Оголошення