
23:30, Вчора
"Ці 4 секретні способи зроблять квашену капусту по-справжньому хрумкою": унікальний лайфках, як гарно квасити капусту

Українці завжди шукають найкращі рецепт для найсмачніших страв. Оприлюднено чотири унікальних способи квасити капусту так, аби вона стала найхрумкішою з усіх можливих капустяних закусок.
Як інформує "Гордон", авторка українського YouTube-каналу про садівництво Лідія Кононенко розповіла секрети приготування неймовірно смачної та хрумкої квашеної капусти.
Блогерка порадила квасити великі головки капусти, зазначивши, що з маленьких вона буде не такою смачною.
"Головне – вгадати на сіль і взяти соковиту, велику й гарну капусту", – порадила вона.
Секрети приготування
Якщо переборщити з кількістю моркви, квашена капуста не буде білого кольору. На 1 кг капусти треба взяти 20 г солі.
Якщо додати 15 г, така капуста дуже швидко прокисне.
Якщо нашатковану капусту сильно притиснути, перемішуючи з морквою і сіллю, вона не хрумтітиме.
Перемішувати потрібно без зусиль. Поки капуста кваситься, її потрібно обов'язково проколювати ножем або дерев'яними шпажками.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
07:48, 7 листопада
33
12:43, 10 листопада
08:25, 30 жовтня
12:46, Вчора
31
07:48, 7 листопада
10