
19:01, Сьогодні
"Цим треба замінити борошно, щоб сирники стали пишними й ніжними": секретні поради і таємний лайфхак із яйцем

Сирники стануть назавжди смачними й апетитними у кожного кулінара, якщо зробити ці дії. Вправні майстри не додають у тісто білок і борошно. Українцям розкрили секретний рецепт.
Як інформує "Бульвар", якщо до тіста для сирників додати білок, вони будуть дуже жорсткими.
"Жовток – це жир і натуральний емульгатор, який робить масу шовковистою й розсипчастою", – ідеться у статті.
Щоб сирники не попливли на сковорідці, цукор треба додати наприкінці – безпосередньо перед формуванням.
Замість борошна в сирники краще покласти манку – під час замішування вона вбирає зайву вологу, набухає, і текстура виходить пишною й ніжною, а не "гумовою".
Пропорції:
На 300 г сиру слід додати 1 ст. л. манки.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
12:05, 10 листопада
5
10:52, 21 листопада
13:02, 17 листопада
12:49, 21 листопада
15
09:42, 18 листопада