• Головна
  • Для тернополян, які люблять ковбасу
16:25, 4 травня 2011 р.

Для тернополян, які люблять ковбасу

За період з 1 січня 2011 по 1 квітня 2011 року випробувальною лабораторією “Тернопільдержстандарту” було перевірено більш як 400 зразків харчової продукції і сільськогосподарської сировини та 157 зразків продукції промислової групи згідно затвердженої галузі акредитації.

Більше 15% від загальної кількості зразків харчової продукції було забраковано. Ця продукція не відповідала  вимогам нормативних документів за фізико-хімічними та мікробіологічними показниками.

Ковбаси, фарші та м’ясні вироби були забраковані за: виглядом фаршу на розрізі, перевищеним вмістом вологи, використанням замінників м’яса (борошна, крохмалю тощо),  кулінарні та кондитерські вироби бракувалися через перевищений вміст вологи, занижений вміст жиру та цукру, різні види борошна та круп  не відповідали вимогам стандартів через незадовільний  зовнішній вигляд, порушення щодо крупності  помелу, перевищений вміст смітної домішки, занижений вміст клейковини (стосовно  борошна),  риба та рибні продути – через перевищений  вміст вологи, молочні продукти   не відповідали стандартам через перевищений вміст вологи, занижений вмісту жиру, а також були фальсифіковані жирами немолочного походження, плодоовочева продукція – занижений вміст жиру та сухих речовин, харчові концентрати – за мікробіологічними показниками.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі

Останні новини
ТОП новини
"Потужний холод пре в Україну з лютою силою, сніг та гроза хлинуть потоками води на авто": зима повертається в регіони
Терміново ТЦК піде по людей за новими вимогами, навіть з цими хворобами доведеться служити: мобілізація, повістки, ВЛК
Мобілізація стала жорсткішою: в Україні масово чистять заброньованих, повістки вручають у ресторанах, маршрутках і магазинах
Остаточний тариф на електроенергію з 1 червня назвали, така ціна буде наступні 5 місяців: кому доведеться платити більше
Оголошення
live comments feed...