Двоє мешканців Тернопільщини вирішили зробити бізнес на крові

Підпільний цех з виготовлення кров’янки в Зборівському районі виявили працівники ветеринарної міліції. М’ясна продукція, яку там виробляли, була сумнівної якості, відтак могла зашкодити здоров’ю тих краян, які на неї спокусилися.

 Незаконну підприємницьку діяльність започаткувало двоє мешканців даного району. Вони не один місяць закуповували у селян Зборівщини сировину і в домашніх умовах виготовляли кров’янку. Готовий продукт реалізовували на стихійних ринках Тернополя та Львівської області. Повідомили у СЗГ УМВС в Тернопільській області.

За словами начальника відділу ветеринарної міліції УМВС України в Тернопільській області Івана Гавришківа, їхня продукція могла бути шкідливою, оскільки не проходила жодної перевірки у відповідних службах. У горе-підприємців не було дозвільних документів, не перевірялася на безпечність і сама сировина. За попередньою інформацією, вони виготовляло близько 20-30 кілограмів кров’янки в день, яку реалізовували на стихійних ринках п’ять разів на тиждень.

Провину мешканці Зборівщини визнали і їх притягнуто до адмінвідповідальності за статтею 107 кодексу України про адміністративні правопорушення.

Тернопільщина підпільний цех кров’янка
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі