
21:00, 9 вересня 2015 р.
Військовий з Києва на польовій кухні готував кашу для тернополян (фото)
Сьогодні у Тернополі людей частували солдатською кашею. Варили їжу на території тернопільської військової частини, з нагоди Дня народження 44-ої окремої артилерійської бригади.
Готував гречану кашу військовий з Києва Антон, який служить у частині в Тернополі. Скуштувати страву з польової кухні могли всі охочі тернополяни, які завітали на свято, пише ternopil.te.ua. Також кухар розповів присутнім рецепт каші: «Спочатку потрібно зварити бульйон на кістках. Потім додати смажене м’ясо, цибулю та моркву. Ці продукти потрібно проварити 20 хвилин, після чого, добавипти гречку. Коли всі інгридієнти додані треба страву посолити та поперчити», – поділився кухар. Далі кашу потрібно варити у польовій кухні.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...
Коментарі