Для того, щоб пельмені були м'якими, ніжними і просто танули у роті, досвідчені кухарі додають у тісто два простих інгредієнти.
Як інформує "Oboz", існує два інгредієнти, які обов'язково варто додати у тісто для пельменів.
Для того, щоб пельмені були м'якими, ніжними і просто танули у роті, досвідчені кухарі додають у тісто два простих інгредієнти.
Як інформує "Oboz", існує два інгредієнти, які обов'язково варто додати у тісто для пельменів.
Молоко
Саме цей напій робить пельмені особливо ніжними, що вони ніби тануть у роті. Щоправда, молоко у тісто радять додавати у невеликій кількості та обов`язково теплим.
Вершкове масло
Ніжний вершковий смак та аромат – саме такими будуть ваші пельмені, якщо ви додасте у тісто вершкове масло.
Водночас можна помітити, що цей інгредієнт робить основу страви приємною у роботі, а самі пельмені будуть чудово тримати форму під час варіння.
Також підписуйтеся на наш Telegram-канал, де багато цікавих новин, фото і відео!