Кабачки — це один з найулюбленіших овочів літа. Вони легкі, низькокалорійні, швидко готуються і чудово поєднуються з різними інгредієнтами. З кабачків можна приготувати безліч страв: від закусок і супів до запіканок і навіть десертів.
Цей рецепт не потребує складних інгредієнтів і підходить для щоденного літнього меню. Розповідаємо, як приготувати ніжні кабачки з соковитою начинкою.
Ніжна м’якоть кабачка й ароматна начинка – цей рецепт вартий того, щоб потрапити у ваш список літніх фаворитів. Як готувати – читайте далі.
Інгредієнти
Кабачки – 3 шт. булгур – 1/2 склянки цибуля – 1 шт. печериці – 200 г морква – 1 шт. твердий сир – 60 г спеції на власний смак.
Приготування
Нарізаємо кабачки високими циліндрами і видаляємо частина м’якоті, щоб вийшов стаканчик. Приварюємо кабачки в киплячій воді протягом 2-3 хвилин. Окремо варимо булгур до готовності. Подрібнюємо цибулю, моркву, печериці та частину м’якоті кабачків. Обсмажуємо разом до м’якості, додаємо булгур та тушкуємо близько 5 хвилин. Додаємо до начинки спеції, викладаємо її в кабачки і посипаємо тертим сиром. Відправляємо кабачки в розігріту до 180 градусів духовку на 15 хвилин.