"Картопля ніколи не прилипне до сковорідки, допоможе одна хитрість": унікальний лайфхак, який змінює життя кулінарів

Під час смаження картопля часто прилипає до сковорідки, а після того – ще й починає розвалюватись. Через це не лише псується зовнішній вигляд страви, а й втрачаються її смакові якості.

Як інформує "РадіоТрек", однак є один простий лайфхак, за допомогою якого смажену картопельку можна врятувати, зробивши її дуже апетитною і надзвичайно смачною! Про цей спосіб розповіли на сторінці kuznecova_pp в Instagram.

Як смажити ідеальну картоплю?

Перед тим як налити олію на сковорідку, поверхню треба присипати сіллю і перемішувати протягом декількох секунд.

Сіль вбере зайву вологу, і страва вийде цілісною, хрусткою й золотистою

До речі завдяки цьому вдасться уникнути розбризкування олії.