Ранок зі смаком: легкий скрембл зі шпинатом за лічені хвилини

Більшість українців зранку зовсім немають часу на довгі кулінарні експерименти. Проте почати день хочеться чимось смачним і корисним. У такі моменти на допомогу приходить скрембл - ніжні яєчня-бовтанка, яку можна приготувати буквально за п’ять хвилин. А якщо додати трохи свіжого шпинату - сніданок стане ще яскравішим і поживнішим. Ідеальний варіант для тих, хто цінує простоту та смак.

Інгредієнти (на 1 порцію):

  • 2–3 яйця
  • жменя свіжого шпинату (або замороженого)
  • 1 ст. л. вершкового масла
  • 1 ст. л. молока або вершків (за бажанням)
  • сіль і перець - за смаком
  • тертий сир або зелень - для подачі (опційно)

Приготування:

На сковороді розтопіть вершкове масло. Додайте шпинат і обсмажте 1–2 хвилини, поки листя не стане м’яким.

У мисці збийте яйця з молоком, сіллю та перцем. Вилийте суміш на сковорідку. Готуйте на слабкому вогні, постійно помішуючи, поки яйця злегка не загустіють.

Зніміть з вогню, коли скрембл ще трохи вологий - так він буде ніжним і повітряним.

Подавайте одразу, посипавши сиром чи свіжою зеленню. І насолоджуйтеся ідеальним сніданком за п’ять хвилин!