Дивовижний салат, який обожнюють в першу чергу чоловіки, може стати таємним кулінарним секретом всіх поціновувачів смачних страв. Створення цього шедевру не потребує дорогих інгредієнтів чи використання недоступних технічних засобів.
Як інформує "РадіоТРек", цей салат - це пряма протилежність олів’є чи вінегрету, проте легко затьмарює їх своїми смаковими якостями.
Інгредієнти:
Цибуля – 2 цибулини невеликі
Вода – 1,5 ст.л.
Оцет – 1 ст.л.
Морква – 5 штук середнього розміру
450 г – свинини
Майонез – на смак
Нарізати цибулю півкільцями.
У миску перекласти цибулю, додати 1,5 столової ложки холодної води і 1 столову ложку 9% оцту, перемішати і залишити на 1 годину маринуватися.
Поки цибуля маринується, відварити 6 штук моркви середнього розміру і свинину.
Розділити свинину на волокна.
Моркву нарізати брусочками.
Вижати зайву рідину з цибулі і додати до решти інгредієнтів.
Посолити, поперчити на смак, додати майонез, акуратно перемішати і подавати на стіл.