"Цим треба замінити борошно, щоб сирники стали пишними й ніжними": секретні поради і таємний лайфхак із яйцем

Сирники стануть назавжди смачними й апетитними у кожного кулінара, якщо зробити ці дії. Вправні майстри не додають у тісто білок і борошно. Українцям розкрили секретний рецепт.

Як інформує "Бульвар", якщо до тіста для сирників додати білок, вони будуть дуже жорсткими.

"Жовток – це жир і натуральний емульгатор, який робить масу шовковистою й розсипчастою", – ідеться у статті.

Щоб сирники не попливли на сковорідці, цукор треба додати наприкінці – безпосередньо перед формуванням.

Замість борошна в сирники краще покласти манку – під час замішування вона вбирає зайву вологу, набухає, і текстура виходить пишною й ніжною, а не "гумовою".

Пропорції:

На 300 г сиру слід додати 1 ст. л. манки.