Юрій Грубич розповів які зачіски личать тернопільським модницям

Сьогодні в Тернопільському прес-клубі відомий колор-експерт  без перебільшень гуру перукарського мистецтва Тернополя презентував конкурс перукарського мистецтва, який відбудеться 19 лютого в ПК Березіль.

Організатор конкурсу розповів що очікує учасників з усіх куточків України, а можливо і з Польщі. В конкурсі буде всього 16 номінацій в яких себе зможуть проявити майстри перукарі, перекарі-початківці, візажисти та майстри нігтьової естетики.

В цьому році відбудеться V Тернопільський відкритий конкурс з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу, який святкуватиме маленький ювілей. Даний конкурс  Пан Юрій та команда професіоналів з Тернополя організовують за допомогою меценатів та практично без підтримки міської влади. Організатор тернопільського конкурсу зауважив, що такі заходи дають можливість розвиватися перукарям, рухатися до вищих щаблів у своїй професійній майстерності.

Також Юрій Грубич розповів про тенденції в сучасній моді на зачіски. Він зауважив, що в моді те, що личить конкретній людині. Однак є загальноприйняті тенденції, в цьому сезоні і напевно в наступному будуть модні м’які лінії, природні відтінки від «темного шоколаду» до блонду. Модним залишається реторо від 30-х до 60-хрр. ХХ століття. Це бабетти, буклі, вуалі, маленькі капелюшки, аксесуари зі стразами відходять у минуле, хоча залежно від образу їх можна використовувати, головне щоб була гармонія. Також з моди ще не вийдуть різного роду коси, однак, якщо в минулих сезонах їх заплітали буквально всім, то в цьому сезоні до них також вже підходитимуть дещо обережніше, і використовуватимуть в зачісках рідше.

На завершення прес-конференції, учасниця конкурсу перукарського мистецтва Мар’яна Гишка презентувала майстер клас із заплітання тренду сезону – косички – «колоска». Ми презентуємо вам відео, на якому видно техніку заплітання модної коси у виконанні Мар’яни Гишки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі