• Головна
  • Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото)
09:20, 13 березня 2012 р.

Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото)

У сучасному швидкоплинному світі, коли хвилини цінуються на вагу золота, шалений темп життя, здається, змушує нас стовідсотково жертвувати традиціями здорового харчування заради успіху і процвітання. Нам залишається безальтернативний, на перший погляд, західний варіант «перекуси на ходу» - фаст-фуд.

Однак, як кажуть: «світ не без добрих людей», і українці примудрилися з честю вийти з цієї халепи. Як саме і чи правда це? Переконайтеся самі, відвідавши перший у Тернополі еко-ресторан «Вареники тут», що відкрився 3 березня, у ТЦ «Подоляни».

Унікальність закладу полягає у тому, що фахівцям компанії вдалося органічно поєднати абсолютно протилежні, на перший погляд, системи харчування ресторану і фаст-фуду на основі традиційної української кухні. Від обидвох сфер тут взято найкраще. Від ресторану «Вареники тут» перейняли високу якість страв, а від фаст-фуду – швидкість обслуговування та демократичні ціни.

Фірмова страва – це, звичайно ж, українські вареники! З картоплею, капустою, з сиром, з м’ясом, з картоплею і грибами, з печінкою, з вишнею, ліниві вареники. Що може ближче до шлунка справжнього українця!

Усі вареники знаходяться на марміті. Марміт – це теж новинка в Тернополі. Він являє собою величезну термогрубку, у якій підтримується стала температура 85 градусів, завдяки чому вареники, які плавають у щирому вершковому маслі, завжди гарячі протягом дня. І кожен відвідувач може накладати собі вареники у будь-якій пропорції.

Про якість можете не переживати. Адже всі продукти у «Вареники тут» - тільки свіжі і екологічно чисті.

Павло Бойко, директор ресторану: «Наші основні принципи – це використання високоякісних продуктів власного  виробництва. Біля кожного продукту ви можете побачити зелений листочок – це означає, що всі продукти екологічно чисті, без хімічних добавок, сертифіковані. Технологія обліку та контролю якості відповідає міжнародному стандарту ISO та сучасним вимогам ведення бізнес-процесів».

Персонал дуже уважно слідкує аби вареників завжди було достатньо. Як тільки в одній із велетенських мисок їх стає менше - мармітчик відразу подає сигнал на кухню – який вид вареників йому треба і в якій кількості. І за хвилину він винесе вам свіжі.

Вареники – основна фірмова страва закладу. Однак, аж ніяк не остання! Справжній гурман української кухні знайде тут завжди свіжі і оселедець, і салат із свіжої капусти, і відварний бурячок, і картоплю в мундирах, і мариновані грибочки, і кров’янку, і квашені огірки і помідори, і м’ясну нарізку: шинки, ковбаси. І це ще не все! Додайте: баклажани, масло, смалець з часником, салат із свіжої пекінської капусти з яйцями,  квашену капусту, маслини, крижалку з часником і не гостру, а також овочі. До речі, це не традиційна овочева нарізка, а цільні овочі – завжди свіжі і якісні. Якщо, наприклад, вам закортіло перцю – на кухні вам залюбки швидко його наріжуть.

Заправити усю цю смакоту можна аджикою і хріном та поласувати із свіжим хлібом. А для людей, які дотримуються дієти, завбачливо приготовані овочі на пару. На десерт можна скуштувати свіжі фрукти.

Для  любителів напоїв «Вареники тут» пропонують теж чимало інновацій. Пивний стіл, натуральні соки, чаї різних видів: фруктові, зелені і чорні з різними домішками. Передбачливо для клієнтів – спеціальні стакани, щоб не обпекти руку. Лимон – хто бажає, до чаю. І все це можна, абсолютно спокійно, самостійно наливати у стакани!

Фірмовий напій закладу - лимонад. Це натуральний продукт, який готується прямо тут, на кухні, з води, цукру, апельсинів і лимонів. Більше у ньому немає абсолютно ніяких домішок! Він зберігається в льоді, щоб завжди був холодний.

А якщо раптом ви не встигли поснідати – «Вареники тут» теж стануть у пригоді!

Оксана, адміністратор: «Це, фактично, в нас сніданок: пластівці, мюслі, пражене молоко. І курячий супчик, який теж, до речі, зберігається в міні-марміті. Тут, всередині, під каструлькою, вода, яка терморегулюється, і за рахунок цього страва завжди тепла. Тож, якщо клієнт бажає – бере оці супнички, що зберігають температуру, і власноруч готує собі сніданок.»

Якщо, раптом, ви поспішаєте і у вас немає можливості посмакувати стравами кухні «Вареники тут» - до ваших послуг ланч-бокс. Ви спокійно накладаєте собі вареники, вам їх пакують у брендовий пакет, який ви забираєте з собою і смакуєте в дорозі.

Для вибагливих відвідувачів – є можливість придбати заморожені вареники і зготувати вдома смачну страву.

«Їж українську – споживай українське!» - ось гасло  ресторану «Вареники тут».

Торгова марка «Вареники тут» була створена у 2009 році у Львові. Незважаючи на те, що вік компанії є маленький, вона встигла зарекомендувати себе високою якістю споживання, великою прихильністю багатьох клієнтів, не тільки у Львові, а вже і в Києві, і в Тернополі.

Лояльна цінова політика – 100 грамів будь якої продукції вартує лише 7 гривень!

Особливо варто відзначити інтер’єр закладу. Тут вас зустрінуть шикарні картини Марії Примаченко і гуцульський кахель ручної роботи карпатських майстрів із Косова.

Ще одна із родзинок закладу: відкрита кухня. За великою скляною стіною можна спостерігати: в яких умовах, як швидко і професійно кухарі готують для вас страви, в чому вони одягнені, зрештою, і весь інтер’єр цієї «святая святих» кожного ресторану. Такого в Тернополі ще не було – кожен може стати ревізором кухні «Вареники тут»!

Еко-ресторан «Вареники тут» може обслуговувати 120 чоловік одночасно.

Отож, проста та швидка система обслуговування, використання високоякісних продуктів власного виробництва, продуманий стильний інтер’єр, унікальне освітлення та атмосфера – чого іще потрібно тернополянину, щоб смачно і поживно поїсти!

Однак, на досягнутому рестратори аж ніяк не зупиняються: у квітні-травні тут планується відкриття відділу морозива. Можна буде прийти і самому сформувати бажаний неповторний смак прохолодної радості.

Тож, завітайте у перший еко-ресторан Тернополя «Вареники тут» у ТЦ «Подоляни» з 10 до 22 години і ви відчуєте увесь смак справжньої швидкої української кухні!

Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-1
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-2
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-3
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-4
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-5
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-6
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-7
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-8
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-9
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-10
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-11
Перший еко-ресторан відкрився у Тернополі (фото), фото-12
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
ТОП новини
"ТЦК шукає людей з певними професіями, в жовтні мобілізація торкнеться цих категорій": ці чоловіки підуть служити
"Масштабна і дика злива рине прямо завтра, в області йде несамовитий та потужний дощ": буде різкий холод, вітер і негода
"З 1 жовтня тариф на електроенергію радикально зміниться, українці не чекали цих нововведень": скільки треба платити?
"Чоловіків із цими професіями відправлять у ТЦК, буде колосальна втрата бронювання": повістки, мобілізація з 1 жовтня
Оголошення
live comments feed...