За прозорими стінами видно, як для тернополян нарізають свіже м'ясо та ліплять напівфабрикати (фото)

В селі Острів під Тернополем офіційно відкрито фірмовий гуртово-роздрібний магазин Тернопільського м’ясокомбінату "Студія м'яса".

Чи не вперше для такого типу магазинів, відкриття триватиме 3 дні: 9, 10 та 11 грудня  до магазину курсуватимуть спеціальні автобуси із зупинки «Кемпінг» о 13 та 15 годині. 

Для зручності відвідувачів упродовж цього періоду приготовлено спеціальні дегустаційні нарізки та низку цікавих акцій.

У магазині покупців очікує великий вибір м’ясних виробів та свіжого м’яса. У якості продукції можна переконатися на власні очі. За процесом обвалювання м’яса можна спостерігати безпосередньо в магазині. За іншою стіною видно, як майстрині ліплять напівфабрикати.

За словами директора мережі магазинів від Тернопільського м’ясокомбінату Віктора Ратушняка, вся представлена на вітринах м'ясна продукція - власного виробництва.

"В компанії «Агропродсервіс», якій належить м’ясокомбінат, повністю закритий цикл виробництва: від вирощування до власної торгової мережі, як роздрібної, так і гуртової. - роз'яснює Віктор Ратушняк. - Відповідно, в нас є можливість продавати якісну продукцію за доступними цінами. 

Працюватиме магазин щодня з 8.30 до 19 години.

За прозорими стінами видно, як для тернополян нарізають свіже м'ясо та ліплять напівфабрикати (фото), фото-1 За прозорими стінами видно, як для тернополян нарізають свіже м'ясо та ліплять напівфабрикати (фото), фото-2 За прозорими стінами видно, як для тернополян нарізають свіже м'ясо та ліплять напівфабрикати (фото), фото-3
За матеріалами сайту компанії "Агропродсервіс".
Тернопільськbqм’ясокомбінат "Студіям'яса"
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі