
17:00, 26 лютого 2017 р.
За три місяці більшість інгредієнтів борщового набору подорожчали в середньому на 10%
Експерти Асоціації постачальників торговельних мереж України проаналізували, як змінилися ціни на продукти борщового набору за останні три місяці – з 21 листопада 2016 року по 20 лютого 2017 року.
Найбільше подорожчав головний інгредієнт смачного борщу – м’ясо, передає УБР. За три місяці ціни на яловичину підскочили на 11 грн./кг, а на свинину – на 5,3 грн./кг. Картопля стала дорожчою на третину, або 1,5 грн./кг, морква і буряк – на 18% (на 70 коп./кг), капуста – на 15% (50 коп./кг), цибуля – на 2% (8 коп./кг).
Про це повідомив глава асоціації Олексій Дорошенко на своїй сторінці в Facebook. Крім самого борщу, українцям доведеться доплачувати і за супутні продукти, зокрема хліб. Ціна на буханець білого зросла на 10% (1,1 грн.), а чорного – на 8%
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
12:44, 2 червня
11
live comments feed...
Коментарі