Кашшаї про український гол: Ми зрозуміли, що допустили помилку

Угорський арбітр Віктор Кашшаї визнав, що очолювана ним бригада арбітрів допустила помилку, не зарахувавши гол Марко Девіча в матчі Англія-Україна у вівторок.

Про це повідомляє FC-dinamo.kiev.ua з посиланням на офіційний сайт Угорської футбольної федерації.

"Після матчу ми подивилися повтори, і відразу ж зрозуміли, що допустили помилку", - заявив Кашшаї.

"Ми проаналізували ситуацію, але відповідно до вимог УЄФА, судді не повинні коментувати власні рішення на публіці. У нас дуже невдячна професія, адже ми можемо прийняти 199 правильних рішень, але одна помилка може виявитись фатальною", - додав він.

"Мені важко перенести те, що сталось, адже я знаю, скільки людей вірило в нас. Але не можна змінити те, що вже відбулось. Ми вимушені повернутися додому і повинні визнати, що ми закінчили чемпіонат Європи не так, як планували, оскільки допустили велику помилку", - зазначив Кашшаї.

"Тим не менш, я впевнений, що всі члени моєї команди винесуть урок з цієї невдачі, і в наступному сезоні ми зможемо довести, що все ще залишаємось в авангарді світового суддівства, - додав арбітр.

Як відомо, під час матчу Україна-Англія за вихід у чвертьфінал Євро-2012 Кашшаї не зарахував гол українській збірній, через що Англія перемогла з рахунком 1:0 і не дозволила нашій збірній продовжити участь у чемпіонаті.

pravda.com.ua
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі