• Головна
  • Чому у Тернополі подорожчали овочі, фрукти та м’ясо?
20:03, 26 серпня 2017 р.

Чому у Тернополі подорожчали овочі, фрукти та м’ясо?

Чому у Тернополі подорожчали овочі, фрукти та м’ясо?

Традиційно перед святами у Тернополі піднімають ціни на продукти. Щоб купити продукти на тернопільський празник, який відзначають у свято Успіння Пресвятої Богородиці, доведеться викласти більшу суму, ніж кілька днів тому 

Ціни на тернопільських базарах уже полізли вгору. Так, помідори коштують 6-8 гривень за кілограм, огірки – 13-17, картопля – 3,50-5, капуста броколі – 25, капуста звичайна – 8, баклажани – 9, кабачки – від 9, морква – 8, столовий буряк – по 11 гривень за кілограм, — повідомляє Галас.

Фрукти також подорожчали. Зокрема, персики коштують 28-32 гривень за кілограм, нектарини – 29-35, інжирні персики – 45, виноград – 32-41 (залежно від сорту винограду), кавуни – 7,50, диня – 18, яблука – 17-19, малини – 20 гривнь за літр. Наразі не сезон на цитрусові, тому їх небагато і вони також подорожчали.

Що ж стосується молочної продукції, то літр молока коштує 10 гривень., 1,5 літри – 15 гривень, сметана – 40-50, сир – від 30 до 45 гривень за кілограм.

Свинина коштує 140 гривень за кілограм, сало – 30-50. Яйця – 2,5 гривні за штуку.

Читайте також: На Тернопільщині продовжує зростати ціна на гречку

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопіль #ціни #фрукти #м`ясо

Коментарі

Оголошення
live comments feed...