У Тернополі з допомогою бичачих яєць встановили черговий рекорд (фото)

В неділю у Тернополі встановили новий рекрод: приготували більше тисячі бичачих яєць.

Майстер-клас із приготування бичачих яєць просто на Театральному майдані провів тернопільський ресторатор Ігор Парій. Біля кухаря в обід 8 жовтня зібралися люди з різними запитаннями щодо способу приготування та інгредієнтів цієї страви, пише 20 хвилин.  

- Це не просто майстер-клас, - пояснює Ігор Парій. - Нині буде встановлено новий рекорд України. Тут присутній представник Національного реєстру рекордів України.  Саме він підрахує все. Я поки додаю інгредієнти відрами, не рахуючи. 

Ресторатор поділився рецептом приготування цієї пікантної страви.  - Спочатку висмажуємо бочок, щоб отримати добрий смалець, гарні шкварки, потім додаємо цибулю, тушкуємо все, далі - сметана, бичачі яйця, знову тушкуємо і наостанок посипаємо все прянощами, - каже він.  

Врешті уТернополі зареєстрували новий рекорд України. На страву використали 1029 бичачих. Делікатесне блюдо з цікавістю куштують тернополяни. Їх пригощають безкоштовно. 

Відомий український журналіст і кулінар Костя Грубич приїхав до Тернополя подивитися на встановлення рекорду. Він переконаний, що ця страва є дуже символічною. Адже бичачі яйця - уособлення чоловічої сили та мужності.  

- Я хочу, щоб і далі ваше місто було файним, міцним і перспективним, - побажав Тернополю Костя Грубич.

Співачка Ярослава Декалюк вперше куштує бичачі яйця.

- Я не вірю, що куштую їх, - каже жінка. - Але я рада, що спробувала, бо це дуже смачно. Єдине, з чим можу порівняти цю страву - зі свинячим язиком. 

А ось 63-річний пан Богдан куштував цю страву багато разів. Чоловік порівнює смак бичачих яєць із білими тушкованими грибами. Каже, що куштував і смачніші бичачі яйця, але ці також дуже ніжні.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)
Я рекомендую
Ніхто ще не рекомендував

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати

Коментарі призначені для обговорення, обговорення, вияснення цікавих питань. Для оцінок та рецензій використовуйте форму відгуку

Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!