В неділю у Тернополі встановили новий рекрод: приготували більше тисячі бичачих яєць.

Майстер-клас із приготування бичачих яєць просто на Театральному майдані провів тернопільський ресторатор Ігор Парій. Біля кухаря в обід 8 жовтня зібралися люди з різними запитаннями щодо способу приготування та інгредієнтів цієї страви, пише 20 хвилин.  

- Це не просто майстер-клас, - пояснює Ігор Парій. - Нині буде встановлено новий рекорд України. Тут присутній представник Національного реєстру рекордів України.  Саме він підрахує все. Я поки додаю інгредієнти відрами, не рахуючи. 

Ресторатор поділився рецептом приготування цієї пікантної страви.  - Спочатку висмажуємо бочок, щоб отримати добрий смалець, гарні шкварки, потім додаємо цибулю, тушкуємо все, далі - сметана, бичачі яйця, знову тушкуємо і наостанок посипаємо все прянощами, - каже він.  

Врешті уТернополі зареєстрували новий рекорд України. На страву використали 1029 бичачих. Делікатесне блюдо з цікавістю куштують тернополяни. Їх пригощають безкоштовно. 

Відомий український журналіст і кулінар Костя Грубич приїхав до Тернополя подивитися на встановлення рекорду. Він переконаний, що ця страва є дуже символічною. Адже бичачі яйця - уособлення чоловічої сили та мужності.  

- Я хочу, щоб і далі ваше місто було файним, міцним і перспективним, - побажав Тернополю Костя Грубич.

Співачка Ярослава Декалюк вперше куштує бичачі яйця.

- Я не вірю, що куштую їх, - каже жінка. - Але я рада, що спробувала, бо це дуже смачно. Єдине, з чим можу порівняти цю страву - зі свинячим язиком. 

А ось 63-річний пан Богдан куштував цю страву багато разів. Чоловік порівнює смак бичачих яєць із білими тушкованими грибами. Каже, що куштував і смачніші бичачі яйця, але ці також дуже ніжні.

0352.ua

У Тернополі з допомогою бичачих яєць встановили черговий рекорд (фото)

В неділю у Тернополі встановили новий рекрод: приготували більше тисячі бичачих яєць.

Майстер-клас із приготування бичачих яєць просто на Театральному майдані провів тернопільський ресторатор Ігор Парій. Біля кухаря в обід 8 жовтня зібралися люди з різними запитаннями щодо способу приготування та інгредієнтів цієї страви, пише 20 хвилин.  

- Це не просто майстер-клас, - пояснює Ігор Парій. - Нині буде встановлено новий рекорд України. Тут присутній представник Національного реєстру рекордів України.  Саме він підрахує все. Я поки додаю інгредієнти відрами, не рахуючи. 

Ресторатор поділився рецептом приготування цієї пікантної страви.  - Спочатку висмажуємо бочок, щоб отримати добрий смалець, гарні шкварки, потім додаємо цибулю, тушкуємо все, далі - сметана, бичачі яйця, знову тушкуємо і наостанок посипаємо все прянощами, - каже він.  

Врешті уТернополі зареєстрували новий рекорд України. На страву використали 1029 бичачих. Делікатесне блюдо з цікавістю куштують тернополяни. Їх пригощають безкоштовно. 

Відомий український журналіст і кулінар Костя Грубич приїхав до Тернополя подивитися на встановлення рекорду. Він переконаний, що ця страва є дуже символічною. Адже бичачі яйця - уособлення чоловічої сили та мужності.  

- Я хочу, щоб і далі ваше місто було файним, міцним і перспективним, - побажав Тернополю Костя Грубич.

Співачка Ярослава Декалюк вперше куштує бичачі яйця.

- Я не вірю, що куштую їх, - каже жінка. - Але я рада, що спробувала, бо це дуже смачно. Єдине, з чим можу порівняти цю страву - зі свинячим язиком. 

А ось 63-річний пан Богдан куштував цю страву багато разів. Чоловік порівнює смак бичачих яєць із білими тушкованими грибами. Каже, що куштував і смачніші бичачі яйця, але ці також дуже ніжні.

Автор
(0 оцінок)
Викладення
(0 оцінок)
Актуальність
(0 оцінок)

Відгуки та коментарі

Написати відгук
Написати коментар

Відгук - це думка або оцінка людей, які бажають передати досвід або враження іншим користувачам нашого сайту з обов'язковою аргументацією залишеного відгука. Основний принцип - «відвідувай - відписувай ». Ваш відгук допоможе багатьом прийняти правильне рішення Коментарі призначені для спілкування та обговорення, а також для роз'яснення питань, що цікавлять

Не дозволяється: використання ненормативної лексики, погроз або образ; безпосереднє порівняння з іншими конкуруючими компаніями; безпідставні заяви, що ображають діяльність компанії і / або її послуги; розміщення посилань на сторонні інтернет-ресурси; реклама та самореклама.

Введіть email:
Ваш e-mail не відображатиметься на сайті
або Авторизуйтесь , для написання відгуку
Автор
0/12
Викладення
0/12
Актуальність
0/12
Відгук:
Завантажити фото:
Вибрати
Відповідальний за розділ
Наталія Наконечна
Журналісти сайту 0352.ua до ваших послуг.
Пишіть нам, телефонуйте, повідомляйте про міські новини та події - ми сподіваємося, що з Вашою допомогою городяни дізнаються про життя Тернополя більше.

Разом з Вами ми зробимо наше місто кращим!