• Головна
  • Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?
10:29, 1 червня 2018 р.

Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?

Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?

В ході епідеміологічного розслідування спалаху гострих кишкових інфекцій, пов’язаних із закладом громадського харчування в м.Борщів, фахівцями епідеміологами розшифровано фактори передачі та джерело інфекції.

                Збудником, що став причиною спалаху, є Salmonella enteritidis, що занесена в заклад громадського харчування з сирим курячим м’ясом. Внаслідок порушення технології приготування блюд, утримання виробничих приміщень (підтверджено результатами дослідження змивів) відбулося інфікування страв, що готувалися.

Загальне число постраждалих склало 10 осіб, двоє з них вже виписані з стаціонару, перебіг захворювання в інших - середньої тяжкості. Хворі видужують.

Здійснення комплексу протиепідемічних заходів триває.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопільщина #кафе #отруєння
ТОП новини
"Несамовите похолодання та холоднющий дощ вперіщать з дикою силою в Україні, іде злива і холод": куде пре сніг і мороз?
"ТЦК шалено шукає чоловіків із такими 3-ма професіями, знайдуть і призвуть навіть 59-річних": мобілізація, штрафи, повістки
Снігопад і похолодання вжахнуть в Україні, вперіщить грозовий дощ і лютий холод: де вдарить негода на Різдво Богородиці?
Жахливе похолодання і дощ вразять Україну у вересні, ці області затопить крижана злива: де буде снігопад і мороз на свято?
Оголошення