• Головна
  • Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?
10:29, 1 червня 2018 р.

Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?

Що стало збудником отруєння людей в кафе на Тернопільщині?

В ході епідеміологічного розслідування спалаху гострих кишкових інфекцій, пов’язаних із закладом громадського харчування в м.Борщів, фахівцями епідеміологами розшифровано фактори передачі та джерело інфекції.

                Збудником, що став причиною спалаху, є Salmonella enteritidis, що занесена в заклад громадського харчування з сирим курячим м’ясом. Внаслідок порушення технології приготування блюд, утримання виробничих приміщень (підтверджено результатами дослідження змивів) відбулося інфікування страв, що готувалися.

Загальне число постраждалих склало 10 осіб, двоє з них вже виписані з стаціонару, перебіг захворювання в інших - середньої тяжкості. Хворі видужують.

Здійснення комплексу протиепідемічних заходів триває.  

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Тернопільщина #кафе #отруєння

Коментарі

ТОП новини
"Мобілізація приголомшила Україну новим рішенням, ТЦК іде з перевірками в неочікувані місця": люди втратять бронювання
"Несамовита негода накриє області в цьому регіоні України, неочікувана гроза пре з лютою силою": дощ і злива хлине завтра
"Гроза і дощ суне в конкретний регіон України, нещадна злива накриє ці області лютою негодою": вода хлине на тлі спеки
"15 000 гривень зарплати на місяць, робота для пенсіонерів": літніх українців терміново кличуть на вакансії
Оголошення
live comments feed...