• Головна
  • Які розваги пропонують тернопільські бари та ресторани у новорічну ніч?
10:00, 30 листопада 2012 р.

Які розваги пропонують тернопільські бари та ресторани у новорічну ніч?

Циркове, файєр- та бармен-шоу, лицарські бої, середньовічні танці, стриптиз, розваги від кавеенників, пісні і танці — це неповний перелік розваг, який пропонують тернопільські бари та ресторани у новорічну ніч.

У розважальних закладах Тернополя починаються "жнива". Саме тепер там розпочинають приймати замовлення на передноворічні корпоративи та новорічну ніч.

Загалом, як ми з’ясували, кожен охочий зустріти Новий рік у барі чи ресторані нашого міста ще може підібрати варіант на будь-який смак і гаманець.

Ми зателефонували у 30 закладів міста з великими залами. У більшості з них ще є місця на окремі дні, щоб влаштувати корпоративну вечірку. На новорічну ніч у закладах лише розпочали приймати замовлення, тож місць іще достатньо.

Продаватимуть живих змій

Щоб зарезервувати столик на передноворічний корпоратив, потрібно буде викласти від 120 грн. На новорічну ніч — від 250. У деяких закладах ще не визначилися із новорічною шоу-програмою. А є такі, де вже знають, хто розважатиме їхніх гостей. Однак не всі розповідають, хто саме — мовляв, нехай це буде сюрпризом.

Обов’язковими гостями новорічного свята у барах-ресторанах будуть Дід Мороз і Снігуронька. Окрім них, публіку розігріватимуть виступи шоу-балетів, співаків, циркачів та гумористів.

Наприклад, у пабі «Хмільне щастя» у новорічну ніч виступатиме гурт “Повний привід”. А в ресторані "Тропік" глядачів заводитимуть екзотичними танцями. В «Арт авеню» усіх веселитиме команда КВК «VIP Тернопіль”. А у ресторані “Черчілль” танцюватиме шоу-балет, буде файєр- та бармен-шоу.

У розважальному комплексі Maxim на корпоративи, окрім святкових страв, можна замовити чотири варіанти шоу-програми вартістю від 600 до 1200 грн.

— Перший варіант — Дід Мороз та Снігуронька, другий — театралізований номер за участю “Мерилін Монро”, третій — східні танці, четвертий — чоловічий стриптиз, — перелічує керуючий комплексом Андрій Захарія.

У новорічну ніч у розважальному комплексі — окрема програма. Так, у пабі відбудеться новорічний караоке-марафон. Усі охочі зможуть, переодягнувшись у блискучі піджаки та начепивши перуки, відчути себе зірками 80-90-х. У лаунж-барі публіку розважатиме діджей, а в ресторані триватиме шоу маленьких людей з Київського цирку. У нічному клубі - дискотека. У всіх частинах комплексу гостей веселитимуть Дід Мороз та Снігуронька. Вони проведуть цікаві конкурси, де учасники зможуть виграти призи.

— Окрім того, буде новорічний аукціон, на якому гості зможуть купити символ наступного року — живих змій, — продовжує пан Андрій. — Позаминулого року ми також проводили аукціон. Продали вісім кроликів. Наші гості були дуже задоволені. До речі, усі питання стосовно меню і напоїв ми вирішуємо при індивідуальному спілкуванні з гостями.

До речі, вхід у будь-який заклад комплексу 31 грудня коштуватиме 100 грн. А от на корпоративну вечірку вхід безкоштовний. Якщо столик на новорічну ніч замовити до 1 грудня, можна зекономити — отримати 10-відсоткову знижку на меню та 50% — на вхід.

Новорічна знижка на боулінг — 50%

У лаунж-барі “М’ята”, що у ТРЦ “Подоляни”, також можна отримати акційну знижку — 50% на гру в боулінг для усього колективу за умови корпоративного святкування.

У ресторані-музеї “Галицький замок” гостей розважатимуть лицарськими боями та середньовічними танцями. Також там можна буде почути ворожіння від справжнього карпатського мольфара і новорічні віншування від “Вертепу”. А в ресторані-клубі “777” на новорічну ніч запросили народних артистів України. Вони і танцюватимуть, і співатимуть, і веселитимуть гостей закладу. Однак хто це буде, власниця закладу Наталія Станько не каже. Мовляв, сюрприз.

— Останнім часом для шоу-програми важко знайти щось свіже, нове та оригінальне, — каже пані Наталія. — Та ми дуже постаралися і знайшли таких людей. Вони — справжні професіонали.

Будуть і кулінарні сюрпризи

У багатьох закладах підготували і кулінарні сюрпризи. Наприклад, у ресторані "Арт авеню" можна буде скуштувати запечену качку з чорничним соусом та шоколадно-мигдальний десерт. У «Хмільному щасті» на стіл поставлять рулет із баклажанів, телятину, запечену з картоплею, на десерт — тістечка з морозивом та шоколадом.

У ресторані "Черчілль" — фаршировану курку, жульєн з грибами, закарпатську юшку з білих грибів, м’ясо від шеф-кухаря, італійським салатом з тунцем та масляною рибою з овочами у вершковому соусі. У готельно-ресторанному комплексі «Камелот» теж підготували чимало новинок.

— На новорічному столі будуть канапки з креветками, закуска з червоною рибою та авокадо у млинцях, цвітна капуста, запечена у салатному листі, — розповідає шеф-кухар закладу Володимир Лядський. — Думаю, нашим гостям сподобається печене яблуко з домашнім сиром і родзинками, полите малиновим сиропом. А також — ананас із морозивом.

У деяких закладах пропонують по два варіанти новорічного меню — від цього залежить і вартість застілля. Наприклад, у ресторані “Галич” економ-варіант обійдеться у 120 грн, а дорожчий — у 160. По 40-50 грн з особи доведеться доплатити за шоу-програму.

На святкових столах у новорічну ніч будуть страви європейської кухні — карпачо, терин із червоної риби, тушкований з помідорами і розмарином кролик, запечена качка тощо.

— Окрім основного столу, у нас на Новий рік буде фуршетний стіл, — розповідає власниця закладу Галина Головецька. — Цього разу ми зробили акцент на сирній тематиці. Наші гості зможуть скуштувати різні сорти сиру — пармезан, горгондзолу та інші. Їх подадуть із грушами, інжиром, горіхами. Також запропонуємо гостям солодкі домашні рулети, тістечка, еклери та іншу випічку.

За словами пані Галини, у ресторані готують і спеціальні призи для учасників різноманітних конкурсів, які організують у новорічну ніч. Здебільшого це будуть оригінальні ялинкові прикраси та різноманітні декоративні дрібнички для кухні.

У ресторані “Наталі” також виявили креативність у підготовці до новорічних застіль. Флаєри з інформацією про особливості святкування Нового року працівники закладу роздаватимуть у тернопільських офісах. Про це розповів співвласник закладу Юрій Дорош.

— Цього року ми пропонуємо нові страви — скумбрію з овочами-гриль і шашлик із печеною картоплею, приготовлені у тандирі, — каже пан Дорош. — Також будемо частувати гостей печеною свинячою шиєю з яблуками.

А у “Галицькому замку” вирішили вразити гостей фірмовою стравою — червоною рибою у ропі.

— Це наша ексклюзивна новинка, рецепт якої ми не розголошуємо, — каже власниця закладу Ружена Волянська.

Аби гості орієнтувалися у меню та шоу-програмі передноворічних та новорічних святкувань, у ресторані навіть підготували спеціальні запрошення.

Загалом місця на корпоративні святкування у барах-ресторанах Тернополя ще є, однак варто поспішати. Адже зал на окремі дні замовити вже не вдасться. На новорічну ніч також є замовлення. Однак ті, хто вирішив відзначити це свято у барі чи ресторані, можуть ще тиждень-два подумати, обираючи кращий варіант. Та надто зволікати не слід.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію

Коментарі

Останні новини
ТОП новини
"ТЦК опиниться з перевірками у закладах, аби знайти 2 категорії чоловіків": їх чекають повістки і мобілізація до осені
"В Україні несамовита негода та потужна гроза вперіщать прямо завтра, вдарить аномальна температура": пре дощ і злива
"Пенсії радикально перерахують, в Україні наближається сюрприз для літніх": коли чекати на зростання і збільшення?
Це не Дубай - це Тернопіль: центральними вулицями катається жовтий Urus за ціною квартири в Києві (ВІДЕО)
Оголошення
live comments feed...