
18:29, 28 січня 2019 р.
Такий яблучний пиріг подають навіть в дорогих італійських ресторанах: дуже простий рецепт
Цей яблучний пиріг дуже простий у приготуванні і дуже-дуже смачний. Він точно стане частим гостем на вашому столі, особливо під час свят. А вже для недільних домашніх сніданків – це просто незамінний десерт.
Складові:
- 100 г м’якого вершкового масла;
- 250 г борошна;
- 2 чайні ложки розпушувача;
- дрібка солі;
- 150 г цукру;
- 2 яйця;
- цедра одного лимона;
- 1 пакетик ванільного цукру;
- 75 мл молока;
- 4 яблука.
Приготування:
Розігрійте духовку до 180 градусів. Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю, ванільним і звичайним цукром. Потім розітріть борошняну суміш з яйцями і розм’якшеним маслом. Додайте до тесту лимонну цедру і молоко. Все добре вимішайте.
Яблука очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Частину тіста вилийте в круглу форму для випічки, змащену олією і присипану борошном. Зверху викладіть нарізані яблука. Залийте їх тістом. Випікайте пиріг, орієнтуючись на свою духовку, до золотистого кольору. Перед подачею охолодіть пиріг.
Приємного вам чаювання!

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
ТОП новини
Оголошення
live comments feed...