• Головна
  • Такий яблучний пиріг подають навіть в дорогих італійських ресторанах: дуже простий рецепт
18:29, 28 січня 2019 р.

Такий яблучний пиріг подають навіть в дорогих італійських ресторанах: дуже простий рецепт

Цей яблучний пиріг дуже простий у приготуванні і дуже-дуже смачний. Він точно стане частим гостем на вашому столі, особливо під час свят. А вже для недільних домашніх сніданків – це просто незамінний десерт.

Складові:

  • 100 г м’якого вершкового масла;
  • 250 г борошна;
  • 2 чайні ложки розпушувача;
  • дрібка солі;
  • 150 г цукру;
  • 2 яйця;
  • цедра одного лимона;
  • 1 пакетик ванільного цукру;
  • 75 мл молока;
  • 4 яблука.

Приготування:

Розігрійте духовку до 180 градусів. Борошно змішайте з розпушувачем, сіллю, ванільним і звичайним цукром. Потім розітріть борошняну суміш з яйцями і розм’якшеним маслом. Додайте до тесту лимонну цедру і молоко. Все добре вимішайте.

Яблука очистіть від шкірки і поріжте кубиками. Частину тіста вилийте в круглу форму для випічки, змащену олією і присипану борошном. Зверху викладіть нарізані яблука. Залийте їх тістом. Випікайте пиріг, орієнтуючись на свою духовку, до золотистого кольору. Перед подачею охолодіть пиріг.

Приємного вам чаювання!

Такий яблучний пиріг подають навіть в дорогих італійських ресторанах: дуже простий рецепт, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рецепт #яблучний пиріг
ТОП новини
Мобілізація пенсіонерів у масовому форматі, 161 000 чоловіків потрапила до списків ТЦК: їх накриють повістки, штрафи, ВЛК
"Прилад, який є майже в кожного, жере електроенергію на страшні суми": працює непомітно, але сильно збільшує платіжки
"Українці не готувалися до такої ціни, новий тариф на електроенергію з 1 грудня": хто заплатить більше за 1 кВт*год?
"Ці області України зникнуть, планується реформа устрою": карта України може радикально змінитися
Оголошення