19:27, 29 січня 2019 р.
Як приготувати скумбрію, запечену в банці – це дуже смачно: без перебільшення, страва, яка підкорить всіх
Не питайте мене чому в банці. Ну от не знаю я, такий рецепт знайшла на сторінках інтернету, там було зазначено готувати в банці. Я пробувала таку рибку в казанку робити, і знаєте що - в банці виявилася смачнішою. Так що всім раджу приготувати в банці, не пошкодуєте ні на одну хвилину. Це дуже смачно!
Складові на літрову банку:
- 2 скумбрії середні
- 1 шт. морква
- 1 шт. цибулина соняшникова олія 2 ст.л
- 4 шт. перцю горошку
- 2 лаврові листки
- сіль
Покроковий рецепт:
Підготуйте рибу перед приготуванням. Якщо у вас заморожена скумбрія, необхідно розморозити її, видаліть нутрощі, вiдрiжте плавники, хвіст, голову, і наріжте скумбрію порційними шматочками. Цибулю наріжте кубиками, моркву очистіть і натріть на крупній тертці. Рибку посоліть і поперчіть. Викладіть рибу в банку перекладаючи її овочами. Додайте перець горошком, лавровий лист, залийте рибку соняшниковою олією. Банку накрийте фольгою. Поставте банку на деко і відправте в ХОЛОДНУ духовку. Потім закрийте духовку, ввімкніть 200 ° С і запікайте 35-40 хвилин. Такий спосіб приготування скумбрії є найпростішим і найсмачнішим. Таким, що навіть господиня-початківець або молодий холостяк впорається.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
15:57, 30 жовтня
11:56, 28 жовтня
15:57, 30 жовтня
11:56, Вчора
16:29, Вчора
live comments feed...