Реклама
15:47, 9 листопада 2019 р.

Каструлі - як вибрати?

Реклама
Картинки по запросу Каструлі - як вибрати?

Картинки по запросу Каструлі - як вибрати?

На кожній кухні повинні бути каструлі TESCOMA-UKRAINE. Менше, більше, з різних матеріалів. Вибір каструль має багато дилем, і хороший варіант допоможе в повсякденному кулінарії. Каструлі постійно піддаються несприятливих умов - контакт з вогнем, жир - тому вони повинні бути міцними і функціональними, зручними. Інвестиції в пристойний набір каструль є гарантією довгострокового задоволення понесених витрат. Мабуть, тип каструлі також впливає на остаточний смак страв.

Вибір каструлі не може грунтуватися тільки на зовнішньому вигляді, хоча це теж важливо. На ринку є широкий асортимент каструль різних кольорів, які ми можемо легко узгодити з декором нашої кухні. Однак слід пам'ятати, що колір і форма - це тільки одна сторона медалі, а інша, більш важлива - це питання довговічності і якості.

Хороша каструля - це яка?

Хороша каструля - це та, в якій ми можемо легко приготувати різні страви, не ризикуючи пригоріти. Щоб досягти цього ефекту, ми повинні перш за все перевірити товщину дна і матеріал, з якого зроблений наш посудину. Багатошарове дно (зазвичай 3-6 або навіть 11 шарів) гарантує гарну теплопровідність, яка рівномірно розподіляється по всій нижній поверхні, що виключає ризик пригорання посуду. Каструлі хорошої якості оснащені індикатором температури, який дуже корисний і полегшує приготування їжі. Вага каструлі також важливий - чим важче, тим краще.

На що звертати увагу при виборі горщиків:

Можна мити в посудомийній машині і для яких плит вони призначені і чи можуть вони використовуватися на індукційних плитах.

Слід пам'ятати, що на індукційних плитах необхідно використовувати тільки каструлі, виготовлені з відповідних матеріалів (наприклад, зі сталі, заліза). Простіше кажучи, ті, чиє дно притягується магнітом. Такі страви відзначені відповідним знаком, який інформує нас про можливість їх використання на індукційних плитах. Звичайно, ви не повинні використовувати скло, алюміній, нержавіючу сталь, кераміку і опукле дно.

Є кришки.

Кращими є ті, у яких є можливість зливу пара зсередини каструлі під час приготування. Кришки можуть бути скляними або сталевими. Останні краще через більшої енергоефективності під час приготування. Скло дозволяє нам бачити, що відбувається в каструлі, не піднімаючи кришку. Однак необхідно переконатися, що скло загартоване і ручка кришки не перегріється.

Матеріал, з якого зроблені ручки.

Гарна ручка не може нагріватися, і тут особливо рекомендуються пластикові.

Матеріал каструлі.

Матеріал повинен володіти стійкістю до високих температур і деформацій. Гладка поверхня зупинить зростання мікроорганізмів, забезпечить високий рівень гігієни і дозволить легко містити в чистоті. Варто також звернути увагу на те, що в сплаві немає токсичних домішок. Матеріал для каструлі також визначає його остаточний вигляд.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Оголошення
live comments feed...